Startup-yritys Poditin Kim Nurmi viihtyy VALOn työtiloissa

“VALOon on mukava pyytää asiakkaita. Olen itse sopinut paljon asiakastapaamisia aamiaiselle ja lounaalle. Sosiaalisena kaverina tykkään työskennellä näissä yhteisissä työtiloissa, joissa näkee ja tapaa paljon uusia ihmisiä” , Kim kertoo innoissaan.

0

Noin vuoden ajan VALOssa työskennellyt Kim Nurmi on yksi startup-yritys Poditin perustajista. Podit on suomalainen mobiilisovellus, joka tarjoaa kiinnostavia bisnesaiheisia sisältöjä audiomuodossa. Poditista on jopa sanottu, että se on bisnes ja taloussisältöjen Netflix.

Kim Nurmi sai kuulla Poditin liikeideasta ensimmäistä kertaa Ulla Koivulalta, jonka jälkeen he lähtivät yhdessä kehittämään alustaa. Tämän jälkeen Kimin työnkuvaan Poditissa on kuulunut B&B kumppanimyynti aina lanseeraukseen asti. Nyt kun sovellus on lanseerattu, Kim on siirtynyt myymään Poditia yritysten käyttöön.

“Ensi vuonna meillä on tulossa kehityshanke, joka on räätälöity yrityskohtainen sisältöpalvelu. Yrityksen henkilöstö voi kouluttautua ja kehittää osaamistaan kuuntelemalla heille suunnattua sisältöä Poditissa. Tavoitteena meillä on tämän avulla tehdä Poditista enemmän strateginen työkalu”, kertoo Kim Nurmi Poditin suunnitelmista.

Työskentely VALO Workissa

VALOn tiloissa työskentelee Poditin nelihenkinen operatiivinen tiimi. Kim käyttää työtiloja lähes päivittäin ja muut kollegat heidän tarpeidensa mukaan.

“VALOon me päädyimme täysin markkinoinnin uhreina. Törmäsimme mainokseen somessa, jonka jälkeen tutustuimme tiloihin. Kävimme myös katsomassa kolmea muuta tilaa, mutta VALOn monipuolisuus oli ratkaiseva asia toimitilavalinnassa. Täällä on kehittyneet studio palvelut, kuntosali & sauna sekä mukava yhteisö ympärillä. Olen itse ollut mukana VALOn bisneslenkeillä sekä eri tapahtumissa ja toivon, että näitä kehitetään ja jatketaan myöskin tulevaisuudessa.”

“VALOon on mukava pyytää asiakkaita. Olen itse sopinut paljon asiakastapaamisia aamiaiselle ja lounaalle. Sosiaalisena kaverina tykkään työskennellä näissä yhteisissä työtiloissa, joissa näkee ja tapaa paljon uusia ihmisiä” , Kim kertoo innoissaan.

Kimin näkee usein työskentelevän Work Loungessa ja juttelemassa muiden Work-jäsenten kanssa. Katsomoportaiden ylätasanteella sijaitseva Lounge on VALOn yhteisön ydin, joka on auki kellon ympäri. Tilasta löytyy erinomainen wifi-yhteys, pistorasia jokaiselle, herkullista kahvia sekä Work -vastaanotto. Lisäksi tilasta löytyy puhelinkoppi, jossa voi jutella rauhassa tarpeen vaatiessa.

“Mä oikeastaan suosittelen VALOa kaikille työntekijöille, jotka eivät halua tehdä töitä 5 päivää viikossa toimistolla tai 5 päivää viikossa kotona. Jos tällainen halu on, niin kannattaa tulla tänne työskentelemään!”

Tutustu Work-jäsenyyksiin

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager