Ruskeasuon olohuone Lounge Bar & SUO toimii päivisin kahvilana ja iltaisin baarina

Monikäyttöisyys näkyy myös VALOn tunnelmallisessa Lounge & Bar SUOssa

VALO Hotel & Workin tunnelmallinen Lounge & Bar SUO on viihtyisä olohuone, joka toimii VALOn filosofian mukaan myös monikäyttöisesti. Ravintolapäällikkö Leena Sandoval vastaa SUOn ja VALOn ravintolan Bistro ELOn toiminnasta.

“SUOn kahvila on auki arkisin 8-15 ja täällä saa heti aamusta nauttia maittavasta puurobuffetista. Meiltä saa täältä erikoiskahveja sekä ihania rieskoja ja ruisleipiä. Lisäksi meillä löytyy smoothieita, kaurahelmifruttia, suolasta piirakaa ja leivoksia. Suosittelen ehdottomasti ottamaan kokeiluun meidän uudet herkulliset korvapuustit!”

Lounasaikaan SUOssa on tarjolla keitto- ja salaattilounasta. Useat toimistotyöntekijät kokoontuvat pöytien ääreen vaihtamaan kuulumisia lounaan merkeissä.

“Täällä on mukava tunnelma päiväsaikaan ja monet tekevätkin töitä SUOn tiloissa.”

Iltaisin SUOn kahvila muuttuu viihtyisäksi baariksi. Baari on auki iltamyöhään asti ja tiloissa järjestetään erilaisia tapahtumia.

“Lounasajan jälkeen meillä on täällä robotti, joka palvelee asiakkaita sulkemisaikaan asti. Robotti on ilahduttanut asiakkaita todella paljon ja oppinut jo suomen kielen! Varsinkin lapset ovat tykänneet siitä ja kuvanneet robottia, joka tarjoilee annokset pöytiin.”

“Henkilökuntamme toivottaa kaikki viihtymään Ruskeasuon Cafe & Deli SUOhon!”