Rajobitin myyntitiimi kokoontuu VALO Workiin viettämään bookkauspäiviä

”Suosittelen vahvasti kaikkia kokeilemaan VALOn eri palveluita. Erityisesti etäorganisaatioiden ja myyntitiimien kannattaa kokeilla miltä tuntuu viettää täällä päivä yhdessä tekemisen merkeissä. Älkääkä unohtako myös rentoutua samalla!” , kertoo Rajobitin Ilkka Vaherjoki.

Ohjelmistorobotiikka yritys Rajobitin Ilkka Vaherjoki on järjestänyt jo useamman kerran myyntitiiminsä bookkauspäiviä VALO Workissa. Rajobitin työntekijät ovat varanneet käyttöönsä hiljaisia työhuoneita, joissa myyjät ovat voineet rauhassa keskustella asiakkaiden kanssa. Tauoilla he ovat kokoontuneet yhdessä coworking-tiloihin jakamaan kokemuksiaan.

Rajobit tarjoaa ohjelmistorobotiikkaa palveluna. Yritys pystyy automatisoimaan yksittäisenkin tietokoneella tehtävän rutiinin tehokkaasti, yrityskoosta tai toimialasta riippumatta. Rajobitilla on toimistot Oulussa ja Tampereella, mutta pääasiassa työntekijät työskentelevät etänä ympäri Suomea.

”Yrityksissä on selkeästi kasvanut tehostamisen tarve ja digitalisaatioon panostetaan entistä enemmän. Lisäksi myös työn mielekkyyteen halutaan panostaa. Kaikki tämä näkyy meillä kasvavana kiinnostuksena ohjelmistorobotiikkaa kohtaan, vaikka aihe varsin monelle vielä täysin tuntematon onkin. Etä- ja hybridityöt pistävät myös miettimään missä ja miten on tehokkainta työnsä tehdä”, kertoo Rajobitin Ilkka Vaherjoki.

Vaihtelevuus kasvattaa työviihtyvyyttä ja nostaa tuloksia

”Pk-seudun työntekijämme kaipasivat vaihtelua etätyöhön kotona. VALOn sijainti ja fiilis ajoivat kokeilemaan. Tätä sitten laajennettiin siten, että aloimme säännöllisesti kokoontua VALO Workissa yhdessä myyntitiimin kanssa bookkaamaan. Kokeilun jatkaminen oli ilmeistä, koska täällä työskentely nostaa tuloksia selvästi.”

VALOssa saman katon alla on viihtyisät työtilat, kotoisa hotelli, ravintolat ja modernit kokoustilat. Kattokerroksessa sijaitsee upea wellness-alue hirsisaunoineen.

”Mehän olemme kokeilleet vain osaa VALOn palveluista, work ja majoitus, eli en varmaan ihan kaikkea itsekään vielä käsitä. VALOn bisneslenkit ovat myös olleet erinomainen tapa verkostoitua. Mutta sanoisin, että VALO tarjoaa mahdollisuuden parempaan huomiseen. Nukut hyvin, saat tehoa päiviin innoittavasta ympäristöstä ja voit solmia mielenkiintoisia kontakteja. Boostia tulee tekemiseen aivan varmasti.”

”Suosittelen vahvasti kaikkia kokeilemaan VALOn eri palveluita. Erityisesti etäorganisaatioiden ja myyntitiimien kannattaa kokeilla miltä tuntuu viettää täällä päivä yhdessä tekemisen merkeissä. Älkääkä unohtako myös rentoutua samalla!”

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager