Poditin kokemuksia VALO Workin tiloista

“Normaalien hotellitoimien, kuten esimerkiksi hotellin baarissa juotavan bissen lisäksi VALOn tilat houkuttelevat oikeasti tekemään myös töitä. VALOn ilmapiiri siis ruokkii työntekoa.”

0

Tiivis yhteinen matka ja yhteistyö

”Podit®-palvelu kokoaa yhteen parhaat business-podcastit ja -äänikirjat Suomesta ja maailmalta. Sisällöissä ovat mukana vain ne, joiden pääasiallisena tarkoituksena on auttaa ihmisiä kehittymään paremmiksi asiantuntijoiksi, levittää tietoa, tai ajankohtaisista liiketoiminnan, tieteen ja yhteiskunnan asioita. Mukana ei ole hömppää.”, kuvailee Poditin operatiivinen johtaja (Chief Operating Officer) Mikko Huovinen.

Kyseessä on täysin suomalainen palvelu, jonka taustalta löytyy Podit Oy -niminen startup. Startupin sijoittajina toimii joukko suomalaisia liike-elämän vaikuttajia. Poditin ja VALOn välinen suhde on mielenkiintoinen ja tiivis, sillä Podit on sekä syntynyt että pyörittänyt toimintaansa alusta alkaen vahvasti nimenomaan VALOn tiloissa.

Poditin omana äänitysstudiona toimii VALOn Podcast Studio, jossa nauhoitetaan muun muassa kaikki yrityksen omat Podit® Originals -podcastit.

“Yhteistyö VALOn ja Poditin välillä on ollut erittäin joustavaa molempiin suuntiin. Etenkin VALOn päivittäinen joustavuus meitä kohtaan on ollut suorastaan loistavaa”, kertoo Huovinen.

Podit käyttää VALOn tiloja monipuolisesti

Podcast Studion lisäksi Poditin kuusi työntekijää käyttävät VALOssa enimmäkseen coworking -tiloja.

Coworking-alueen ohella Podit käyttää kerran viikossa VALOn Comfort-työhuonetta, lähinnä tiimipalaverien ja asiakastapaamisten järjestämiseen.

Myös VALOn aulasta löytyvät coworking-rappuset ovatHuovisen osalta aktiivisessa käytössä, jonka lisäksi VALOssa paljon viihtyvä Mikko käyttää itse paljon VALOn suosittua wellness-aluetta ja kuntosalia.

Erityismaininnan VALOn tiloissa saa lisäksi Bistro ELOn lounas, jota Huovinen hehkuttaa parhaaksi Helsingissä kokemakseen.

“Erityisen paljon mieltä lämmittää Bistro ELOn lounas, joka on mielestäni koko Helsingin paras lounas-buffet. Laatu ei vaihtele päivien välillä, vaikka listat ovatkin muuttuvia”, kehuu Huovinen

VALOn henkilökuntaa Huovinen kuvailee puolestaan erittäin nastaksi ja auttavaiseksi väeksi.

VALOn tilat palvelevat Huovisen mukaan nimenomaan Poditin kaltaisia tarpeita erinomaisen hyvin.

“VALOn podcast-studio on yksi suurimmista syistä, miksi Podit työskentelee nimenomaan VALOssa. VALOn tilat ovat ilmeeltään viihtyisät ja valoisat ja ennen kaikkea kaukana perinteisestä hotelli-ilmapiiristä.”

Normaaleista hotelleista poikkeavaksi Huovinen nostaa VALOn ilmapiirin, joka palvelee erittäin hyvin nimenomaan työntekoa.

“Normaalien hotellitoimien, kuten esimerkiksi hotellibaarissa juotavan bissen lisäksi VALOn tilat houkuttelevat myös oikeasti tekemään töitä. VALOn yleinen ilmapiiri siis ruokkii työntekoa.”

Hyvä tukikohta erilaisiin tarpeisiin

VALOn toimitilat soveltuvat Huovisen mukaan erinomaisesti “tukikohdaksi” monenlaisten yritysten tarpeisiin. Nämä yritykset Poditin toimitusjohtaja haluaa jakaa kahteen selkeään ryhmään: pääkaupunkiseudulta ja sen ulkopuolelta tuleviin yrityksiin.

“Pääkaupunkiseudun yrityksistä etenkin pienille tiimeille VALO on erittäin joustava ja yhteisöllinen vaihtoehto. Täällä ei tarvitse itse käydä kaupasta hakemassa kahvia tai vessapaperia, vaan kaikki tarvittava on tarjolla helposti paikan päällä.”

“Ulkopaikkakunnilta tuleville yrityksille, joilla on asiakkuuksia ja yhteistyökumppaneita Helsingissä, VALO on erinomainen tukikohta, jossa tiimin työntekijät voivat sekä yöpyä että pitää tapaamisia asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. VALO on kokonaisvaltaisuudellaan erinomainen vaihtoehto normaaleihin hotelleihin nähden.”

Tutustu VALO Workiin

Kaipaako yrityksesi toimitilaratkaisua? Tutustu VALO Workin tiloihin ja löydä juuri teille sopiva ratkaisu!

TUTUSTU TILOIHIN