Markus Peura VALO Hotel & Workin General Manageriksi

Aiemmin operatiivisesta toiminnasta vastannut Markus Peura siirtyy vastaamaan VALO Hotel & Workin toiminnasta tulosvastuullisesti, operatiivisesti ja kaupallisesti.

0

Markus Peura on nimitetty VALO Hotel & Workin General Manageriksi 1.12.2023 alkaen. Tehtävässään hän vastaa Mannerheimintien VALO Hotel & Workin toiminnasta tulosvastuullisesti, operatiivisesti ja kaupallisesti.

Markus on työskennellyt joulukuusta 2021 lähtien VALO Hotel & Work Manager -tehtävässä vastaten VALOn operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä. Liiketoiminta on hyvässä kasvuvauhdissa ja VALO on saavuttanut maagisen yli 100 % käyttöasteen useina päivinä.

VALO sai tänä vuonna kunniamaininnan Marie Claire Sustainability Awardsissa sekä palkittiin Finland’s Leading Hotel -tittelillä World Travel Awardsissa. Lisäksi VALO ylsi Suomen vastuullisin tuote -kilpailussa yleisön suosikki -äänestyksessä toiselle sijalle.

“Vuosi on ollut upea palkintojen ja liiketoiminnan kehittymisen myötä. Olemme selvästi onnistuneet yhdessä henkilöstön kanssa, sillä tällaiset tunnustukset eivät tule ilman hyvää yhteistä tekemistä. Tämä suomalainen innovaatio VALO Hotel & Work on mielestäni tällä hetkellä mielenkiintoisin konsepti hotelli- ja toimistobusineksessa. On mahtavaa olla mukana kehittämässä maailman ensimmäistä hybridihotellia ja viedä VALOa maailmalle!”, kertoo Markus Peura.

Mikä on VALO Hotel & Work?

VALO on maailman ensimmäinen hotellin ja toimiston yhdistävä hybridihotelli, jonka konseptin ydin on tilojen kaksoiskäyttö ja muuntojoustavuus. Kaikki hotellihuoneet voidaan muuttaa päivisin työhuoneiksi asiakkaiden tarpeiden mukaan. Hotellirakennuksen maksimaalinen käyttö on sekä kannattavaa että myös ekologista, sillä huoneiden käytöstä syntyvät CO2-päästöt jakautuvat useammalle käyttäjälle. Tällä tavalla kiinteistön lämpimät tilat eivät seiso tyhjillään ja hotellissa voidaan saavuttaa yli 100% asteen käyttöaste.