Made by Choicen VALO-nojatuoli on suunniteltu sekä työhön että lepäämiseen

Kotimaisen Made by Choicen ja VALO Hotel & Workin yhteistyönä syntynyt VALO-nojatuoli on tuttu näky esimerkiksi VALO Hotel & Workin valopihalla. Pohjoismaisesta puusta valmistettu nojatuoli onkin alun alkujaan suunniteltu VALO-konseptin erilaisiin tarpeisiin. Brändillemme tyypilliseen tapaan nojatuoli taipuu sekä rentoutumiseen että tehokkaaseen työskentelyyn.

0

VALO Hotel & Work, uudenlainen hybridihotelli

 

Made by Choicen VALO-nojatuoli

VALO Hotel & Work on nimensä mukaisesti keskittynyt tarjoamaan sekä hotellimajoitusta että työntekoon liittyviä palveluja. Lisäksi monipuoliseen palvelukonseptiin kuuluu erilaisia kokous- ja tapahtumapalveluja sekä hyvinvointiin liittyviä palveluja, mm. wellness-alue kattoterasseineen ja hirsisaunoineen. VALOn ensimmäinen kohde on avannut ovensa Helsingin Ruskeasuolla syyskuussa 2020.

VALOssa samoja tiloja käytetään vähintään kahteen eri käyttötarkoitukseen, jolloin VALOn huoneet soveltuvat hyvin myös työn tekemiseen majoittumisen rinnalla. Tilojen käyttö useampaan eri käyttötarkoitukseen eri vuorokauden aikana asettaa monenlaisia vaatimuksia kalusteille, mutta luo myös mahdollisuuden rakennuksen tehokkaampaan käyttöön. VALOn tilat ja palvelut sopivat hyvin monenlaisiin työtapoihin yritysten siirtyessä yhä enemmän hybridimalliin. Koska töitä tehdään tätä nykyä käytännössä mistä tahansa, sekä tilaratkaisuille että irtokalusteille tulee uudenlaisia vaatimuksia.

Monikäyttöisyys on vahvasti esillä myös VALO-nojatuolissa, joka on suunniteltu siten, että sen ääreen voi helposti istahtaa vaikkapa lukemaan tai katsomaan televisiota ja toisaalta tekemään myös tehokasta etätyötä ergonomisessa työskentelyasennossa. Made by Choicen VALO nojatuolien  monikäyttöisyys pääsee hyvin oikeuksiinsa nimenomaan VALOn tiloissa, joissa tuoleja on sijoiteltu erilaisiin paikkoihin erilaisia käyttötarkoituksia palvelemaan. Tuoleihin voitkin törmätä meillä alakerran VALO-pihan lisäksi myös monissa työhuoneissa sekä wellness-osaston takkahuoneessa.

Millainen VALO-nojatuoli on?

Made by Choicen valmistama VALO-nojatuoli

VALO-nojatuolin suunnittelussa innoittajina ovat toimineet monet kotimaiset design-klassikot. Nojatuolin suunnittelussa mukana olleen VALO Hotel & Workin Minna Hurmeen mukaan tuolin suunnittelussa korostui kolme pääteemaa: vastuullisuus, ergonomia sekä tuolin visuaalinen ilme ja luonne. Tuoliin piti suunnitella sellainen visuaalinen ilme, että se toimii rentoa ja kutsuvaa hotelliympäristöä ajatellen, mutta myös työympäristön asettamiin vaatimuksiin.

VALO-nojatuolin istuinkorkeutta nostettiin hieman normaalia korkeammalle ja selkänojaa aavistuksen pystymmäksi. Nämä ratkaisut tekevät istuma-asennosta ryhdikkäämmän ja ergonomisemman etenkin silloin, kun tuolin edessä on korkeussäädettävä läppäripöytä, jonka ääressä tehdään töitä. Lisäksi käsinojat säädettiin normaalia korkeammaksi, jolloin ne antavat hyvän tuen kyynärvarren alle ja hartiaseutu pysyy rentona.

VALOn brändille vastuulliset arvot ovat tärkeitä monesta eri näkökulmasta katsottuna. Halusimme löytää joustavan suunnittelu- ja valmistus kumppanin, joka valmistaa kalusteet alusta loppuun saakka Suomessa puusta. Puu on ekologinen materiaalivalinta, koska se on uusiutuva raaka-aine, jolla on ainutlaatuinen kyky imeä hiilidioksidia ilmakehästä ja varastoida sitä. VALOn brändissä korostuvat lisäksi pohjoismainen muotokieli, aitous, luonnollisuus ja intuitiivisuus; näihin teemoihin Made by Choicen brändi tulevaisuuden design klassikoiden valmistajana vastasi hyvin.

Made by Choice

Made by Choice on Sebastian Janssonin, Niclas Ahlströmin ja Lasse Laineen perustama design-brändi, jonka taustalta löytyy kolmikon yhteinen mielenkiinto muotoilua ja kaunista käsityötä kohtaan. VALO-nojatuoli suunniteltiin Made by Choicen  ja VALO Hotel & Workin yhteistyönä.

Kaikki VALO-nojatuolit valmistetaan Salon Halikossa Made by Choicen omalla tehtaalla.

VALOsta löydettävät tuolit ovat materiaaliltaan vaaleaa saarnia, mutta Finnish Design Shopin verkkokaupasta tuoleja on saatavilla myös tammisena.

VALOn Made by Choice – kampanja

Tutustu VALOn majoituskampanjaan, jossa saat majoituksen lisäksi 200 € lahjakortin Made by Choicen verkkokaupasta tilattavaan VALO Lounge-tuoliin!

TUTUSTU KAMPANJAAN