Luontoliitto ja VALO järjestävät yhdessä Luonnonvalo keskusteluiltoja, joissa puhutaan ympäristöasioista

Luonnonvalo-illoissa keskustellaan ympäristöasioista kiinnostavien persoonien kanssa. Toukokuun 23. päivä keskusteluaiheena on Itämeri. Tilaisuuden pääpuhujana on toimittaja ja Minun mereni -järjestön perustaja Ari Heinilä.

0

Luontoliitto x VALO

Taustaa

Ihmiset juoksevat pimeässä, kun julkisuuden valokeila valaisee vain yhtä asiaa kerrallaan. Luonnonvalo-keskusteluillat valaisevat sitä pimeää ympäriltämme, minne emme ole vielä ympäristökeskustelussa huomanneet katsella. Ympärillämme on loputtomasti asioita, joista minä en tiedä, mutta sinä saatat tietää paljonkin. Haluamme tuoda yhteen ihmisiä eri aloilta, ristiinpölyttää ymmärrystämme.

Keskusteluilloissa kuulet huippuluokan alustuksia, verkostoidut kiinnostavien ihmisten kanssa, pääset keskustelemaan, jakamaan tietoa ja oppimaan yhdessä. Annetaan keskustelun valon valaista tietämme kohti tulevaa.

Taustahenkilöt

Keskusteluiltoja ovat olleet ideoimassa VALO Hotel & Workin perustaja Hannu Holma sekä Luontoliiton toiminnanjohtaja Riku Eskelinen. Keskusteluiltoja suunnittelemassa ovat VALO Hotel & Workin sekä Luontoliiton asiantuntijat.

Osallistujat ja puhujat

Tilaisuuksiin alustajiksi ja esiintyjiksi kootaan luontoon ja ympäristöön perehtyneet, kiinnostavimmat persoonat. Alustusten jälkeen käydään puheenjohtajan luotsaamana laadukasta keskustelua illan aiheesta. Yleisö pääsee osallistumaan vapaasti keskusteluun. Tapahtumiin kutsutaan mukaan yritysjohtajia, luonnonsuojelijoita, journalisteja, kirjailijoita, taiteilijoita, päättäjiä ja erityisesti nuoria ravistelemaan pinttyneempiä näkemyksiä.

Ensimmäisessä Luonnonvalo-illassa alustajana oli tieteiskirjailija ja ympäristöaktiivi Risto Isomäki. Seuraavassa Luonnonvalo-illassa 23.5. klo 17 pääpuhujana on toimittaja ja Minun Mereni -järjestön perustaja Ari Heinilä. Tilaisuuden aiheena on Itämeren tila ja matkailu Itämerellä.

Ilmoittaudu Luonnonvalo-iltaan

Tapahtumapaikka

Tilaisuudet järjestetään VALO Hotel & Workin tiloissa osoitteessa Mannerheimintie 109, Helsinki.

Tarjoilut

Illan järjestäjinä toimivat Luontoliitto ja VALO Hotel & Work. Tarjolla on kahvia, teetä ja pientä snacksia. VALOn ravintola Bistro ELO palvelee isommin nälkäisiä omakustanteisesti.

Yhteyshenkilönä VALOn puolesta tilaisuuksissa toimii Joel Hirviniemi. (joel.hirviniemi@valo.fi)