Luontoliiton työntekijät ovat olleet erittäin tyytyväisiä VALOn työtiloihin

Luontoliitto teetti työntekijöilleen henkilöstökyselyn, jonka yksi osa-alue koski työtilojen viihtyvyyttä.

0

Luontoliiton toiminnanjohtaja Riku Eskelinen on innoissaan. Heidän 21 työntekijää vastasivat kattavaan henkilöstökyselyyn ja tulokset puhuivat puolestaan.

”Henkilöstökyselyssämme VALOn työtilat saivat oivan arvosanan. Työtilojen kokonaisarvosana oli 4,7/6, joka on todella hyvä. Työntekijämme ovat viihtyneet VALOssa mainiosti!”

Kyselyssä selvitettiin kuinka viihtyisät työtilat ovat ja miten työntekijät ovat kokeneet uudenlaisen työympäristön. Kuinka kaikki sujuu arjessa?

”Muistan kun kilpailutimme toimistoa ja valitsimme VALOn, moni työntekijöistämme mietti paljon sitä, miten täällä viihtyy ja kuinka kaikki toimii. Palaute on ollut todella positiivista ja on ilo nähdä, että työntekijät tykkäävät toimistosta.”

Toimitilaa etsiessä Luontoliitto analysoi 15 erilaista toimitilaa. Valinnassaan he painottivat ekologisuuteen liittyviä kysymyksiä ja halusivat omalla toiminnallaan näyttää suuntaa vastuullisuuteen liittyvissä valinnoissa. Työtilojen selvityksessä pureuduttiin mm. rakennusten energiatehokkuuteen, yritysten ympäristöpolitiikkaan, luonnon monimuotoisuuteen sekä tilojen käyttöasteeseen. Vastausten perusteella toimitilat pisteytettiin paremmuusjärjestykseen.

“VALO voitti tämän kilpailutuksen! Meitä kiehtoi VALOssa erityisesti tämä konsepti, joka pienentää rakentamisen tarvetta. VALOssa meidän käyttämät työhuoneet muuttuvat yöllä jonkun majoittujan hotellihuoneeksi ja ympäristöpäästöt jakautuvat näin useammalle asiakkaalle. Täällä on selkeä tahtotila uudistaa työskentelyä ja saada tyhjiä toimitiloja tehokkaampaan käyttöön. Entä jos kaikki hotellit toimisivat tällä tavalla? Kuinka paljon me voisimme vähentää rakentamista ja säästää luontoa?”, pohtii Riku Eskelinen.

Tutustu VALO Workiin

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager