”Olin nähnyt kuvia VALOn portaikosta ja kun mietin kirjajulkkareita Helsinkiin, oli se ykkösvaihtoehtona”

Hälsan yrittäjä Lari Karjula järjesti esikoiskirjansa – Ymmärrä uupunutta, johda uuvuttamatta kirjajulkkarit VALOssa.

Hälsan yrittäjä, lääkäri ja nykyinen kirjailija Lari Karjula järjesti VALOssa kirjansa julkistamistilaisuuden joulukuun alussa.

Karjula julkaisi juuri esikoiskirjansa -”Ymmärrä uupunutta, johda uuvuttamatta” , jonka tarkoituksena on auttaa organisaatioita ja työntekijöitä ennaltaehkäisemään uupumusta.

Kirjajulkkareita seurasi VALOssa lähes 100 ihmistä. Haastattelimme Laria heti tilaisuuden päätyttyä.

Ensimmäiset kirjajulkkarit takana. Mikä jäi päällimmäisenä mieleen tilaisuudesta?

”Tunnelma. Oli käsittämätöntä kokea, miten niin moni ihminen myötäeli minulle tärkeää hetkeä. Kaikki olivat aidosti läsnä ja motivoituneita aiheen äärellä. Jäi todella kiitollinen mieli siitä, että ihmiset olivat mukana ja kaikki sujui tosi hienosti.

Miten VALO valikoitui tilaisuuden järjestämispaikaksi?

”Olin nähnyt kuvia ”VALOn portaikosta” ja kun mietin kirjajulkkareita Helsinkiin, se oli heti ykkösvaihtoehtona mielessä. VALO oli jäänyt mieleen raikkaudellaan ja tuntui sopivalta miljööltä minun näköisiin julkkareihin. Halusin mahdollisuuden rennolle vuorovaikutukselle ja mukavalle läsnäololle.”

Minkälaiset kokemukset sinulle jäi tilaisuuden järjestämisestä VALOssa?

”Siis kaikkihan sujui ihan jäätävän hyvin. VALOn porukalla oli selvästi halu tarjota meille onnistunut kokemus ja tilaisuus. Portaikko tilana toimi älyttömän hienosti ja teki tapahtumasta entistä vuorovaikutteisemman!

Tietyissä jutuissa sain kyllä ”yrittäjämäistä venymistä”, että saatiin kaikki pelittämään. Meidän ei tarvinnut stressata kyllä yhtään. Miljöö itsessään on niin upea, että se toimii jo sellaisenaan. ”

Järjestä seuraava tapahtumasi VALOssa

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager