Lapland Lodgen perustaja Esa Kataisto viihtyy VALO Workin työtiloissa

Sarjayrittäjä, sijoittaja ja Lapland Lodgen perustaja Esa Kataisto kehuu VALO Workin työtiloja ja yhteisöllisyyttä. ”Täällä syntyy paljon hyviä keskusteluita muiden yrittäjien kanssa, verkostoituu ja syttyy uusia ideoita.”

0

”VALO on kätevien yhteyksien päässä, ja sitä on helppo ja nopea käyttää. Monesta paikasta voidaan sanoa näin, mutta VALOsta puhuessa todella tarkoitan sitä.”

Näin kertoo sarjayrittäjä, sijoittaja ja Lapland Lodge Oy:n perustaja Esa Kataisto. Esa on käyttänyt VALO Workin työtiloja viime aikoina ahkerasti ja viihtyy VALOssa hyvin.

”Eräänä aamuna lähdin ajamaan työkaverini kanssa Seinäjoelta Helsinkiin. Meillä oli kiire, sillä työkaverillani oli tärkeä neuvottelu etänä heti aamulla. Matkalla tuli lumimyrsky ja ruuhkaa. Pohdimme, kuinka ehdimme keskustaan ennen neuvottelua. Keksin matkan varrella, että pysähdytään VALOssa ja vuokrataan sieltä päiväksi oma neuvotteluhuone. Varasimme  VALO Appin kautta työhuoneen, ajoimme parkkihalliin ja hissillä ylös suoraan huoneeseen. Tässä kohtaa oli jo verenpaine koholla. Ehdimme varattuun huoneeseen minuuttia vaille neuvottelun alkua ja tasan klo 9 tietokone oli auki, kahvikuppi lämpimänä ja neuvottelu alkoi ilman, että kukaan huomasi mitään. VALO pelasti merkittävän neuvottelun onnistumisen.”

VALOon Esa päätyi tutun kokin suosittelemana

”Tulin testaamaan VALOa yöpymällä täällä ja saunomalla hirsisaunoissa. Tämän jälkeen kiinnostuin VALOn konseptista ja lähdin osakeantiin mukaan. Moni asia loksahti paikalleen, kun vanha toimisto myytiin alta pois. Näin sain VALOsta uuden toimiston, lounaspaikan, kahvilan, kuntosalin ja jopa saunan uima-altaineen!”

Esa Kataiston työura on mielenkiintoinen. Hän on opiskellut ja työskennellyt mm. useamman vuoden New Yorkissa logistiikka-alalla. Myytyään perustamansa logistiikka-alan yrityksen vuonna 2017,  aloitti hän päätoimisen sijoitustoiminnan. Tällä hetkellä hänellä on useampi yritys kehitettävänään sekä erilaisia hankkeita käynnissä.

VALO Workin joustavat työtilat sopivat sarjayrittäjälle kuin nenä päähän.

”Käytän paljon VALOn coworking-aluetta sekä välillä työhuoneita. Uskon, että jatkossa työhuoneen käyttö kasvaa. Täällä syntyy paljon hyviä keskusteluita muiden yrittäjien kanssa, verkostoituu sekä syttyy uusia ideoita.”

”Täällä on paljon yrittäjähenkisiä ihmisiä, osa ehkä vähän sopivan hullujakin!”

Tutustu VALO Workiin

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager