Koronapassi käyttöön VALO Hotel & Workissa sunnuntaista 28.11. alkaen

VALO Hotel & Work ottaa koronapassin käyttöön sunnuntaista 28.11. alkaen ravintoloissa, baareissa, tapahtumatiloissa sekä muilla anniskelualueilla viranomaisohjeiden mukaisesti.

0

Koronapassi käyttöön anniskelualueilla

VALO Hotel & Work ottaa koronapassin käyttöön sunnuntaista 28.11. alkaen ravintoloissa, baareissa, tapahtumatiloissa sekä muilla anniskelualueilla viranomaisohjeiden mukaisesti. Koronapassi tarkistetaan anniskelualueillamme kaikilta yli 16-vuotiailta.

Koronapassia edellytetään:
  • Bistro ELOssa, VALO Shopissa sekä kokouksissa ja tapahtumissa päivittäin klo 17:00 alkaen.
  • Lounge & Bar SUOssa perjantaisin ja lauantaisin klo 16:00 alkaen ja muina päivinä klo 17:00 alkaen.
  • Wellness-alueella perjantaisin ja lauantaisin klo 15:00 alkaen.
  • Iltapäivällä alkavissa tapahtumissa ja yksityistilaisuuksissa, jotka jatkuvat klo 17 eteenpäin.
  • Koronapassia ei edellytetä hotelliin majoittuessa eikä ravintolassa aamiais- ja lounasaikoina. Pidätämme oikeuden muutoksiin ja seuraamme jatkuvasti uusia suosituksia

Koronapassin edellytykset

Koronapassin edellytyksenä on saatu rokotesuoja, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatestitulos tai todistus sairastetusta koronataudista. Koronapassitodistus tulee esittää puhelimen näytöltä tai paperisena versiona. Koronapassitodistuksen voi tallentaa puhelimeen Omakannasta: www.kanta.fi/omakanta

Koronapassi tarkistetaan qr-koodista sovelluksen avulla. Passi ei näytä muita terveystietoja.  Ota mukaan myös kuvallinen henkilöllisyystodistuksesi, kuten ajokortti tai henkilökortti.

Yleinen koronaohjeistus

Noudatamme terveysviranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia koronatilanteeseen liittyen. Tutustuthan myös VALOn yleisiin koronaohjeisiin ennen vierailuasi.