Konsultti Miia Antila suosittelee VALOa modernilla tavalla työtä tekeville

Yrittäjä Miia Antila nauttii työskentelystä VALOn työtiloissa. ”On mahtavaa olla osana työyhteisöä, jossa voi tutustua muihin yrittäjiin. Oma työskentelyni on verkostomaista konsulttityötä ja VALOn tilat antavat monipuoliset puitteet siihen. ”

0

Miia Antila on tuttu kasvo VALOssa. Hän hyppäsi yrittäjäksi reilu kaksi vuotta sitten halutessaan yhdistää ihmislähtöisen johtamisen, B2B myynnin ja asiakaskokemuksen. Syntyi yritys nimeltään Flow2Work Oy. Tätä aiemmin Miia työskenteli VALO Hotel & Workin myyntijohtajana.

”Flow2Work Oy auttaa yrityksiä kasvamaan kestävästi ihmisten kautta löytäen oikeat osaajat avoimiin positioihin sekä valmentaen yksilöitä- ja tiimejä etenkin modernin johtamisen kyvykkyyksistä. Palvelut koostuvat suorahauista, business coachingista sekä räätälöidyistä valmennuksista. Lisäksi teen Workplace Big Five -arviointeja”, kertoo Miia.

VALOn sijainti Helsingin Ruskeasuolla sopii mainiosti arjen pyörittämiseen, sillä Miia työskentelee yrittäjyyden lisäksi Taito Research Oy:n tiimissä. Myös Taito Research hyödyntää VALOn työtiloja.

”Työni koostuu kandidaatti -haastatteluista, Coaching -tapaamisista, tiimivalmennuksista, myyntityöstä ja verkostotapaamisista. Tarvitsen tiloja hiljaiseen työskentelyyn, tiimisparrailuun, luottamuksellisiin asiakaskohtaamisiin ja neuvotteluihin. VALOssa pystyn päättämään kulloinkin tarpeeseen olevan tilaratkaisun ja tilaamaan myös tarvittaessa tarjoilua asiakkaille.”

”On mahtavaa olla osana työyhteisöä, jossa voi tutustua muihin yrittäjiin. Oma työskentelyni on verkostomaista konsulttityötä ja VALOn tilat antavat monipuoliset puitteet siihen. Kohtaan tiloissa paljon tuttuja ja on ihana verkostoitua myös uusien ihmisten kanssa. Täällä on myös mahdollista uppoutua rauhassa omaan työhön. Nautin myös laadukkaasta lounaasta ja yritän välillä ennättää myös gymille & saunaan rentoutumaan. VALOssa palvelu toimii ja pystyn saamaan todellakin kaiken saman katon alta.”

VALOssa työskentelee laaja joukko monen alan ammattilaisia. Osa yrityksistä on siirtänyt toimitilansa kokonaan VALOon ja toiset hyödyntävät VALO työtiloja joustotilanaan. Lisäksi moni yritys järjestää VALOn kokoustiloissa esimerkiksi tiimipäiviään.

”Suosittelen VALOa modernilla tavalla työtä tekeville, joiden työ kulkee kannettavalla tai mobiilisti sekä jotka tarvitsevat monipuolisia tiloja työn eri tarpeisiin. Kyllähän VALOn tilat sopivat oikeastaan ihan kelle tahansa!”, pohtii Miia.

Tutustu VALOn työtiloihin

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager