Kasvua hakeva Lajupek käyttää VALO Workin joustavia työtiloja

”Työtilojen joustavuuden ja kustannusten näkökulmasta on järkevä hyödyntää VALO Workin tiloja eikä varata kiinteätä tilaa erikseen ja kasvattaa sillä tavalla toimitilakustannuksia”, kertoo Malm.

0

Lajupek Oy on vuonna 1973 perustettu hienomekaniikan sopimusvalmistaja, joka kuuluu suomalaiseen sijoitusyhtiö Karegroup Oy:hyn. Lajupek toimii terveys, teknologia, puolustusteollisuusalalla sekä sähköisten kulkuneuvojen ja robottien markkinalla. Tällä hetkellä yritys hakee liikevaihdon kasvua.

”​​Lajupekin laatu on tunnistettu jo vuosien ajan ja toimintajärjestelmää on kehitetty asiakaslähtöisesti. Olemme päivittäneet yhtiön strategian ja toteutamme sitä nyt systemaattisesti”, kertoo Lajupekin toimitusjohtaja Juhamatti Malm.

“Meillä on tällä hetkellä työn alla myynnin ja markkinoinnin systemaattinen kehittäminen. Päätapahtumana syksylle on Alihankinta-messut Tampereella, jonne me olemme menossa täysin uudistetulla ständillä. Ständillä arvotaan itseasiassa lahjakortti VALOon!”

VALO Workin joustavat työtilat palvelevat kasvavia yrityksiä

Kasvua hakevalla Lajupekillä on käynnistetty aktiivinen myyntityö, joka sisältää paljon tapaamisia ja neuvotteluita. Yritys on käyttänyt edustustiloinaan VALO Workin työtiloja ja muita VALOn palveluita.

”VALOn sijainti on meille loistava ja tilat ovat hyvin edustavia”, kertoo yksi Lajupekin omistajista Jake Aalto.

”Työtilojen varaaminen täältä on helppoa ja nopeaa. Esimerkiksi aamupalaverit on mukava järjestää täällä maittavan aamiaisen kera!”, kertoo Juhamatti Malm.

Lajupek on hankkinut VALO Workista vakituiseen kuukausikäyttöön pienen työhuoneen ja coworking-tilat. Tarvittaessa he varaavat VALO web appista lisää tilaa käyttöönsä.

”Työtilojen joustavuuden ja kustannusten näkökulmasta on järkevä hyödyntää VALO Workia eikä varata kiinteätä tilaa erikseen ja kasvattaa sillä tavalla toimitilakustannuksia”, kertoo Malm.