Kansainvälisesti palkittu innovatiivinen ja vastuullinen VALO Hotel & Work jatkaa kasvuaan – perustaja Hannu Holma toimitusjohtajaksi

VALO Hotel & Work siirtyy kasvuaikaan ja tähtää uusien kohteiden avaamiseen. Konsepti tarjoaa uuden ekologisen vaihtoehdon yrityksille ja kiinteistöjen omistajille.

0

Lehdistötiedote

Julkaisuvapaa heti

Yksi VALOn perustajista ja liikeidean synnyttäjistä, intohimoinen yrittäjä Hannu Holma, siirtyy VALO Hotel & Workin toimitusjohtajaksi 1.2.2024. Aiemmin interim-mallilla toimitusjohtajuutta hoitanut Jarkko Härmälä jatkaa yhtiössä ja keskittyy vastaamaan yrityksen kasvusta ja kansainvälistymisestä.

Kolmen ensimmäisen vuoden aikana VALO Hotel & Work on vakuuttanut kymmeniä tuhansia asiakkaitaan sekä vetovoimaisena hotellina että toimivana työympäristönä.

”Ensimmäisestä päivästä lähtien olen ollut asiakkaana VALOssa ja käyttänyt laajasti kaikkia palveluita toimistosta saunan löylyihin. Olen nähnyt miten hienoja ja sitoutuneita ihmisiä VALOssa on töissä. Olen vakuuttunut, että yrityksen kasvutarina ei jää näistä ihmisistä kiinni”, kertoo Hannu Holma.

Vaatimukset yritysten ja kiinteistöjen vastuullisuudesta ovat kiristyneet ja tulevat edelleen kiristymään. Yritykset ympäri maailmaa etsivät uusia ja kestävämpiä ratkaisuja työympäristöjen toteuttamiseen. VALOssa nähdään tässä olevan valtava mahdollisuus yksittäisen ihmisen, yrityksen ja ennen kaikkea ympäristön näkökulmasta.

Tulemme kasvamaan kiinteistöissä, joiden omistajille ekologisuudella on todella merkitystä! Ihmiset ja yhä useammat yritykset ovat valmiita tekemään luontoa säästäviä ratkaisuja jos heille annetaan siihen mahdollisuus. Näkemykseni on, että markkina ei aseta rajoitteita VALOn kasvulle maailmalla. Tiedän, että se ei myöskään jää meidän ihmisten intohimosta kiinni. Minusta tuntuu nyt oikealta tulla konkreettisemmin mukaan tähän työhön.”

“Tavoitteeni on, että VALO kirkastuu ja päivä voittaa yön. Se merkitsee sitä, että kiinteistön käyttöaste on yli 100% ja VALO-kiinteistö voi tuottaa päivällä enemmän kuin yöllä”, jatkaa Holma.

Mikä on VALO Hotel & Work?

VALO Hotel & Work on moderni, monikäyttöinen hotelli- ja työtilakonsepti, joka yhdistää majoituksen ja työskentelyn ainutlaatuisella tavalla. Ensimmäinen VALO avattiin syksyllä 2020 Helsingissä. Konseptin ydin on laaja palvelutarjonta, tilojen monipuolinen käyttö & muuntojoustavuus.

Kansainvälisesti laajaa kiinnostusta herättänyt VALO on saanut tunnustusta mm. Marie Claire UK:n vastuullisuuskilpailun, BREEAM-sertifikaatin, Sustainable Travel Finland -sertifikaatin ja Green Key -sertifikaatin muodossa. Viime vuonna 2023 VALO palkittiin myös Suomen johtavana hotellina World Travel Awards -gaalassa.

Lisätietoja:

Hannu Holma, CEO, VALO Hotel & Work
hannu.holma@creo.fi