Joulun aika VALOssa

VALOssa joulun aikaan tapahtuu paljon kaikenlaista. Vuoden viimeiset työmatkat tuntuvat huikeelta, kun aamulla saa ottaa joulusaunan kattoterassilla, moderneissa työtiloissa loistaa joulun tunnelma ja ravintolassa nautitaan kauden herkuista.

Joulun aika VALOssa

Ystävien ja yhteisön kanssa vietetty yhteinen aika on tärkeää; joulun aika on erityisesti tätä varten.

VALOssa joulun aikaan tapahtuu paljon kaikenlaista. Vuoden viimeiset työmatkat tuntuvat huikeilta, kun aamulla saa ottaa joulusaunan kattoterassilla, moderneissa työtiloissa loistaa joulun tunnelma ja ravintolassa nautitaan kauden herkuista. Pikkujoulut ja joulun kokoukset vedetään tehokkaasti läpi erinomaisella palvelulla ja iltaa päästään viettämään VALOn glögin parissa – ehkä jo suunniteltua nopeammin!

Myös lomamatkalaisille riittää joulutunnelmaa VALOssa. Perheen pienimmät viihtyvät lasten leikkihuoneessa mm. lautapelien ääressä ja kattokerroksen wellness-alueella pääsee koko perhe suomalaiseen mökkitunnelmaan hirsisaunojen ja uima-altaiden kera.

Ravintolamme Bistro ELO tarjoaa joulun aikaan maittavia herkkuja, joiden ansiosta pääsee takuuvarmasti joulutunnelmaan. Herkullinen joululounas on tarjolla ELOssa 11. – 21.12. klo 11-14. Lisäksi jouluaattona ja uutena vuonna tarjoillaan upeita illalliskokonaisuuksia.

Tutustu VALOn joulun aikaan