Hybridityölähettiläs Joonas Tuomivaara myy VALO Workin toimitiloja yrityksille

“Voimme itse määrittää olevamme vaikka koko Euroopan paras hybridihotelli, mutta loppupeleissä täällä olevat asiakkaat ja markkina ovat ne, jotka määrittävät miten asemoidumme ihmisten mielessä.”

0

Uudet konseptit innostavat

Oulusta lähtöisin oleva Joonas Tuomivaara on tehnyt pitkän ja vaiherikkaan uran monilla eri aloilla.

Työura alkoi aikoinaan kotikonnuilla kahdessa ohjelmistofirmassa, joista ensimmäinen oli Tuomivaaran oma startup.

Tämän jälkeen Joonas on työskennellyt esimerkiksi 7 vuoden ajan yksityiselle lääkäripalvelulle, jonka jälkeen edessä oli siirtyminen tapahtumapuolelle ja myynnin konsultointiin.

Viimeisen muutaman vuoden ajan Tuomivaara on ollut töissä toimitilapuolella ja VALOn palvelukseen kokenut myyntimies päätyi tammikuun alussa.

“Olen uusien konseptien mies. Tämä on vähintäänkin kolmas kerta, kun olen mukana viemässä eteenpäin uudenlaista konseptia perinteiseen markkinaan. Uudentyyppiset ja nerokkaat ratkaisut kiinnostavat aina ja vetävät minua puoleensa.

Myyntimiehen toimenkuva

Tuomivaara vastaa tätä nykyä VALO Workin toimitilojen myynnistä. Päivittäinen työ on erittäin monipuolista. Suuri osa päivittäisestä työstä koostuu suurten yritysten kontaktoinnista. Yhteydenpidoilla tavoitellaan luonnollisestikin myyntiä ja tässä tarkoituksena on vaikuttaa, viedä VALOn sanomaa eteenpäin ja jalkauttaa se yrityksiin.

Tuomivaara kuvaileekin itseään hybridityölähettilääksi, joka “miekkailee” päivittäin yritysmaailmassa ja pyrkii sekä uudistamaan yritysten ajattelumalleja että tekemään mahdollisimman tehokasta myyntiä.

Asiakkaiden kanssa myynti ei ole kuitenkaan ainoa tavoite, vaan tärkeää on myös yhteisten intressien löytäminen ja ennen kaikkea potentiaalisten asiakkaiden omien tarpeiden täyttäminen niin hyvin kuin mahdollista.

VALOn myyntitiimissä päivittäisiin työtehtäviin kuuluu myös tilojen esittely potentiaalisille asiakkaille. Oman esittelyajan Joonaksen kanssa voit varata tämän artikkelin alalaidasta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

VALOn myyntitiimi on osaava ja monipuolinen

VALOssa työskentelee tällä hetkellä nelihenkinen myyntitiimi. Tiimiään Tuomivaara kuvailee osaavaksi ja monipuoliseksi.

“Myyntitiimillämme on vankkaa VALO-taustaa ja osaamista, mutta toisaalta myös monipuolista palvelumyynnin osaamista. Yhdessä pystymme tekemään monenlaisia ratkaisuja ja monipuolista myyntityötä. Tiimissämme esiin nousevat ilo, uskaliaisuus, uteliaisuus sekä aito kiinnostus sekä VALOn konseptia että muuttuvaa markkinaa kohtaan.”

Tuomivaaran mukaan VALO voi itse määrittää olevansa mitä haluaa, mutta loppupeleissä “viimeinen tuomio” tulee markkinalta sekä toimistotiloissa työskenteleviltä asiakkailta.

“Voimme itse määrittää olevamme vaikka koko Euroopan paras hybridihotelli, mutta loppupeleissä täällä olevat asiakkaat ja markkina ovat ne, jotka määrittävät miten asemoidumme ihmisten mielessä.”

Edessä kirkas tulevaisuus

Joonas Tuomivaara näkee VALOn tulevaisuuden erittäin kirkkaana. Toimitilojen myynnin kannalta markkina on muuttumassa kovaa vauhtia, ja kysyntä hybridihotellia kohtaan kasvaa koko ajan.

“Hyvien kulkuyhteyksien varrella oleva “keidas” on todella kova sana muuttuvassa työelämässä ja markkinassa.”

Toimitilat, jollaisia et löydä muualta

Joonas Tuomivaara työskentelee muun myyntitiiminsä tavoin enimmäkseen VALO Workin omissa toimistotiloissa. Koska Tuomivaara myös myy näitä toimitiloja muiden yritysten edustajille, on loogista kysyä myyntimieheltä, mikä tekee tiloista niin hyvät hänen itsensä mielestä. Vastaus kääntyy tällä kertaa vastakysymykseksi haastattelijalle:

“Kuinka moni voi pyöräillä töihin, käydä ympäri vuoden avannossa (VALOn wellness-alueella), varata tämän jälkeen oman työhuoneen, jossa voi käydä suihkussa ja valmistautua päivän palavereihin? Tällaiset vaihtoehdot ovat todella vähissä, jos niitä on ylipäänsä vielä ollenkaan. VALO pystyy tarjoamaan work-asiakkailleen täysin uudenlaisen ja kokonaisvaltaisen kokemuksen, mitä mistään muualta ei saa.”

Varaa maksuton tutustumiskäynti

Etsitkö työtilaratkaisua pääkaupunkiseudulla? Paras tapa tutustua VALO Workiin on ilmoittautua maksuttomalle tutustumiskäynnille tämän lomakkeen kautta.