VALOn hirsisaunat saatavilla kaikille majoittujille

Sisäänpääsyn suositulle sauna- ja allasosastollemme voi nyt lisätä kaikkiin hotelliöihin, ja alueen aukioloaikoja on pidennetty. ”Kuuntelimme asiakkaidemme palautteita ja toiveita, ja päätimme lisätä saunaelämyksen mahdollisuuden kaikkiin VALOn huoneluokkiin.”

VALOn huippusuositulle sauna- ja allasosastolle eli wellness-alueelle pääsee nyt yhä useampi asiakas. Alueen sisäänpääsyn voi hankkia hotelliyön yhteydessä kaikkiin huoneluokkiin, myös Smart-huoneisiin. Sisäänpääsy sisältyy automaattisesti Deluxe-huoneisiin.

”Asiakkaidemme palautteita ja toiveita kuunnellen päätimme tarjota mahdollisuuden ostaa pääsy wellness-alueelle kaikkiin VALOn huoneluokkiin. Nyt on mahdollista varata hotelliöitä sisältäen pääsyn wellness-alueelle sekä ilman pääsyä. Näin vastaamme entistä paremmin asiakkaidemme toiveisiin ja parannamme asiakaskokemusta”, kertoo VALOn toimitusjohtaja Jarkko Härmälä.

Aikaisemmin wellness-alueen sisäänpääsyn pystyi hankkimaan Smart-huoneisiin vain sisäänkirjautumisen yhteydessä lisämaksusta ja saatavuuden mukaan.

Sisäänpääsy sauna- ja allasosastolle valitaan jatkossa hotellivarausta tehdessä. Jokainen vieras saa varauslinkin sähköpostitse ennen vierailuaan. Varauksen voi tehdä myös vaihtoehtoisesti suoraan varauskalenterista.

Myös alueen aukioloaikoja on pidennetty aluksi maaliskuun loppuun asti.

”Alue on avoinna aamusta iltaan maanantaista sunnuntaihin, ja pääsyn alueelle voivat varata myös hotellin ulkopuoliset asiakkaat saatavuuden mukaan. Näin saamme lisää asiakkaita nauttimaan suomalaisen mökkisaunamme tunnelmasta.”

Alueen enimmäiskapasiteetti on 50 henkilöä ja varausaika alueelle on 1 h 30 min. Varauskalenterista voi tehdä varauksia enintään viikon päähän.

VARAA HOTELLIYÖ