Hiihtokoulun valmentajat muuttivat VALO Workiin – tuovat kuntoiluvinkkejä bisneslenkeille

Hiihtokoulun valmentajat kokoontuvat VALO Workiin kerran viikossa suunnittelupalavereihin. Yrityksen perustaja Anssi Pentsinen ja hänen kollega Heidi Tainio ovat mukana myös VALOn bisneslenkeillä.

0

Entinen maajoukkuehiihtäjä Anssi Pentsinen hankki yritykselleen Hiihtokoululle joustotilaa VALO Workista syyskuussa 2023. Hiihtokoulun valmentajat kokoontuvat VALOon kerran viikossa.

“Perustimme Hiihtokoulu.fi silloin kun lopetin oman urani huippu-urheilijana keväällä 2019. Se on portaali, johon hiihtovalmentajat voivat liittyä ja tehdä hiihtovalmennusta matalalla kynnyksellä”.

Hiihtokoulu.fi tarjoaa kunto, kilpa ja huippu-urheilujoiden valmennuspalveluita. Vuosittain noin 700-1000 ihmistä käyvät hiihtokoulun hiihtovalmennuksilla. Aloitteleva hiihdosta innostunut asiakas pääsee valmennustunnille noin 35 euron hintaan. Kehittäkseen Hiihtokoulun toimintaa Anssi on ollut mukana perustamassa Hiihtocenteriä, joka vuokraa, myy ja huoltaa hiihtovälineitä. Välineet saa vuokrattua muutamalla kympillä.

“Haluamme myös uudistaa suksivälinemyyntiä! Sijaitsemme siksi Espoon Oittaalla suoraan ladun vieressä. Hiihtovälineet ovat harvoja välineitä, joissa ostajan yksittäisillä valinnoilla on erittäin suuri merkitys hiihtämiseen. Ihmiset pääsevät nyt testaamaan välineitä ennen ostopäätöstä ja olemme saaneet siitä paljon kiitosta”.

Sijainti ja joustavuus ykkösasioita toimitilavalinnassa

VALO Workin työtilat sijaitsevat Mannerheimintien pohjoispäässä Ruskeasuolla Helsingissä. Sijainti on juuri Keskustan ruuhkien ulkopuolella hyvien kulkuyhteyksien varrella.

“Tänne on helppo ja nopea tulla. Ideana on, että valmentajamme pääsevät kokoontumaan yhdessä paikassa. Työtilat ovat rauhalliset ja viihtyisät, ja palvelut on kunnossa. Täällä pystymme todella hyvin keskittymään suunnittelutöihin.”

“Olemme käyttäneet pääasiassa coworking-tiloja ja silloin tällöin työhuonetta. Joskus ollaan aiemmin oltu täällä ihan yötä perheen kanssa hotellissa. Käytiin silloin uimassa ja saunomassa!”

Kuntoiluvinkkejä VALOn bisneslenkeille

VALO Workin yhteisötapahtumiin kuuluu perinteinen bisneslenkki, johon voi kuka tahansa lähteä mukaan. Bisneslenkkejä juostaan pari kertaa kuukaudessa. Lenkin jälkeen juoksijat pääsevät saunomaan VALOn hirsisaunoissa ja nauttimaan maittavaa aamiaista. Anssi ja hänen kollegansa Heidi Tainio ovat mukana bisneslenkeillä tuomassa arjen kuntoiluvinkkejä osallistujille.

“Minusta on mukavaa tuoda omaa oppiani urheilijauraltani ihmisille ja kannustaa liikkumaan. Hienoa, että tällaisia bisneslenkkejä järjestetään.”