VALO on Helsinki City Running Dayn virallinen kisahotelli

VALO tarjoaa huikean hotelliedun Helsinki City Running Day-juoksutapahtuman osallistujille!

0

VALO Hotel Helsinki toimii Helsinki City Running Day:n virallisena kisahotellina vuonna 2021.

Suomen suurin juoksutapahtuma Helsinki City Running Day järjestetään Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 2.10.2021. Tapahtuma järjestetään turvallisuutta lisäävin erityisjärjestelyin. Luvassa on monta erilaista juoksutapahtumaa, voit tutustua kaikkiin matkoihin täältä.

Hotellietu tapahtuman osallistujille

Lähde mukaan Suomen suurimpaan juoksutapahtumaan ja nauti palauttavat yöunet hotellissa! VALO Hotel Helsinki tarjoaa etuhintaisen majoitusvuorokauden tapahtuman osallistujille Smart-huoneessa hintaan 95 € ja Comfort-huoneessa 115 € per yö (1–2 hlöä). Hintaan sisältyy aamiainen ja wellness-osaston käyttö hirsisaunoilla ja altailla. Tapahtumapäivinä aamupalatarjonnassa on huomioitu sen soveltuvuus juoksun osallistujille.

Hotelliyöt on varattavissa aikavälille 29.09. – 3.10.2021 (keskiviikko-sunnuntai). Voit varata etuhintaisen hotelliyön koodilla PROHCR21 täältä.  Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä/päivä.

VALOn asiakaskokemus ja myyntitiimi palvelee sähköpostitse reservations.helsinki@valohotel.fi ja puhelimitse +358 10 340 4000.