Eurolla yö Helsingin uutuushotellissa!

Meistä jokainen ansaitsee luksusta arkeen: nyt hotelliyö aamupalalla ja wellness-osastolla niin hyvällä hinnalla, että se on kotiin jäämistä halvempaa.

0

Hotellimme avauksen kunniaksi tarjoamme ma 10.8 – pe 21.8 yhteensä yli 1500 hotelliyötä, joilla voi majoittua heti avajaisten aikaan hintaan 1, 10 tai 20 €. 

Tämä kevät ja kesä on ollut meistä monelle haastava ja koti on tullut turhankin tutuksi. Toiveenamme on, että mahdollisimman moni ihminen ympäri Suomen pääsisi nauttimaan rentouttavasta hotelliyöstä edullisesti. Tarjoamme huikeat puitteet arjen luksukseen, staycation-irtiottoon, perhelomaan, tai vaikka vaan Helsingin reissua kaipaaville. Päräyttävään kampanjahintaan kuuluu niin aamiainen kuin pääsy hotellin wellness-osastolle.

“Uutisissa on ollut paljon puhetta jaksamisesta kotiarestissa. Meistä jokainen ansaitsee luksusta arkeen, joten päätimme tarjota hotelliyön aamupalalla ja wellness-osastolla niin hyvällä hinnalla, että se on kotiin jäämistä halvempaa,” kommentoi VALO:n markkinointijohtaja Jonathan Heino.

Kampanja alkaa 10.8. ja jatkuu aina 21.8. saakka. Huippusuosittuun kampanjaan ilmottaudutaan mukaan kampanjasivulta, ja arvomme jokaisen ilmoittautuneen kesken joka arkipäivä 1, 10 ja 20 euron hotelliöitä. Tarjoushintaisia öitä, eli voittajia, on arvonnassa jopa 1500!