Toimeksiantona toteutetut opinnäytetyöt ovat hieno tapa tutustuttaa alan opiskelijat työnantajiin sekä samalla ainutlaatuinen keino toimeksiantajalle saada palautetta suoraan asiakkailta.
Majoitus- ja ravintola-ala on murroksessa, ja alan nuorien tekijöiden tukeminen on nyt erityisen tärkeää. Maailman ensimmäisenä hybridihotellina VALO onkin erinomainen kohde toteuttaa tutkimuksia sekä tutustua alan tulevaisuuteen. Tällä viikolla julkaistiin ensimmäinen VALOssa toteutettu opinnäytetyö otsikolla ”VALO Hotel & Workin asiakkaiden varauskäyttäytyminen ja ostopäätöksen tekeminen”. Upean työn teki Haaga-Helian opiskelija Inka Sikanen.
Toimeksiantona toteutetutopinnäytetyöt ovat hieno tapa tutustuttaa alan opiskelijat työnantajiin sekä samalla ainutlaatuinen keino toimeksiantajalle saada palautetta suoraan asiakkailta.
”Meille on todella tärkeää tukea alalle valmistuvia nuoria. Samalla saamme opinnäytetöiden kautta tuoreita näkökulmia palveluidemme kehittämiseen, joita voimme jalkauttaa käytännön tarpeisiin,” kommentoi Tom Strandberg, VALO Hotel & Workin General Manager.
Me VALOssa voimmekin Inkan opinnäytetyön tuloksena kehittää VALO Hotel & Work palvelupolkua ja varauskäytäntöjä tukemaan entisestään asiakkaiden tarpeita sekä samalla parantamaan kaupallisia mahdollisuuksia yrityksellemme.
Miia Antila, Director of Sales, vastasi opinnäytetyöstä VALO Hotel & Workin puolelta. ”On ollut ilo ohjata Inka Sikasen opinnäytetyötä ja saimme vietyä projektia aikataulussa eteenpäin hotellin avauksesta huolimatta. Kiitos siitä kuuluu Inkan täsmällisyydelle sekä systemaattiselle tekemiselle!”
Voitte tutustua Inkan opinnäytetyöhön Theseuksessa: https://www.theseus.fi/handle/10024/349730
Kiitos Inka Sikaselle sekä Haaga-Helialle huikeasta projektista! Odotamme jo innolla seuraavaa VALOssa toteutettavaa opinnäytetyötä.