Anssi Lohvansuu hävisi vedon ja hiihti Lepsämästä VALOon saunomaan – kaiken kruunasi hirsisauna ja poreallas!

Lepsämässä asuva mies löi perheen kanssa vetoa ja päätyi hiihtämään kotoaan Helsingin Keskustaan. Matkalla hän yöpyi VALO Hotel & Workissa.

0

Anssi Lohvansuu kertoo hauskan tarinan.

“Löimme kerran perheen kesken vetoa, että jos talven aikana he juovat kalanmaksaöljypullon tyhjäksi, minä hiihdän Helsinkiin!”

Anssi hävisi vedon ja päätyi siis hiihtoladulle.

“Päätin suorittaa hiihdon “armeijatyyliin” perinnevälineillä. Puin päälle muun muassa lumipuvun. Hiihtosuoritus oli helmikuussa vuonna 2022 ja Helsingin päästä ladut olivat osittain hävinneet”

Hiihtolenkistä tuli mieleenpainuva seikkailu. Matka kulki Hotelli Korpilammen metsiä ja peltoja pitkin Petikon laavulle saakka.

“Petikon laavulla keitin nokipannukahvit ja söin eväät. Siitä jatkoin auringon laskiessa matkaa Kehä III:sen sillan yli. Martinlaaksossa alkoi latu osittain hävitä, mutta hiihto jatkui. Lähempänä Helsinkiä Kehä I:sen tienoilla satoi jo räntää”

Saavuttuaan perille Helsinkiin VALO Hotel & Workiin oli jo myöhä. Hiihtomatkaa oli kertynyt 35 kilometriä. Sukset Anssi sai vietyä laukkuvarastoon ja hotellihuoneeseen päästyä hän suuntasikin nopeasti kattokerrokseen saunomaan.

“Kaiken kruunasi hirsisauna ja poreallas! Nukuttuani yöunet, söin aamiaisen ja hiihdin vielä keskustaan saakka. Oodin edessä taisi lumi jo loppua ja Vltavaan piti jo kävellä”

VARAA HIIHTOLOMA VALOSTA