Valotuokio | Analytiikkamies Petri Mertanen pitää VALO Workia järkevänä toimitilaratkaisuna

”Silloin kun VALOn konsepti tuli, huomasin heti, että tällainen sopii meille kuin nenä päähän. Tämä toimitilaratkaisu pitää meidän kiinteät kulut kurissa.”

0

Petri Mertanen on pitkäaikainen VALO Workin asiakas. Petrin yritys Mertanen Analytics Oy kehittää organisaatioiden dataohjautuvaa kulttuuria ja parantaa asiakkaiden kilpailukykyä dataan perustuvilla päätöksillä. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee 6 henkilöä.

VALOn toimitusjohtaja Erno Launo haastatteli Petriä Valotuokiossa, jossa Petri kertoi yrityksestään sekä kokemuksiaan VALO Workin toimitiloista.

”Vois sanoa näin, että olen analytiikkamies. Kirjoitan mm. Datanisti nimellä juttuja MarkkinointiUutisiin!”

”Aloitin 2015 web-analytiikan parissa ja nyt se on laajentunut enemmän digitaalisen mainonnan datan analysointiin. Ylipäätään puhutaan datalla johtamisesta ja pyrimme sen avulla auttamaan yrityksiä.”

”Me ei yleensä pyöritetä asiakkaan mainontaa. Olemme halunneet fokusoitua analysointiin ja mainonnan sekä verkkopalveluiden kehittämiseen. Asiakkaan kanssa keskustellaan, miten ja millä keinoilla päästään niihin haluttuihin tavoitteisiin.”

Korona-aikana digitaalisuus korostui huomattavasti ja Mertanen Analytics Oy pystyi kasvattamaan liiketoimintaansa.

”Kaiken kaikkiaan oltiin korona-aikana selkeästi voittajien puolelle meidän yrityksen kanssa. Asiakkaita riitti ja Google Meets palaverit tulivat hyvin tutuksi.”

Petrin yrityksellä ei ole koskaan ollut kiinteää toimistoa, sillä yrityksen työntekijät asuvat eri paikkakunnilla.

”Silloin kun VALOn konsepti tuli, huomasin heti, että tällainen sopii meille kuin nenä päähän. Tämä toimitilaratkaisu pitää meidän kiinteät kulut kurissa. Me voimme varata neukkarin tai kokoustilan silloin kun meille sopii!”

”VALOn henkilökunta on tullut tutuksi ja coworking-tiloissa on tavannut paljon ihmisiä.”

”Yrityksemme kasvaa jatkuvasti ja emme ole asettaneet kasvulle mitään rajoja. Uskon, että tällainen datalla johtaminen on vain entistä ajankohtaisempaa.”

Petrin haastattelun voit katsoa myös Youtubesta tai kuunnella Spotifysta.

Kuuntele Spotifysta

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager