Pikkujoulut Helsingissä

Helsingin parhaat pikkujoulut VALOssa

VALO Hotel & Workin upeissa tapahtumatiloissa ja ravintoloissa juhlitaan Helsingin rennoimmat pikkujoulut! Meiltä löytyy juhliinne tanssilattia, parhaat esiintyjät sekä herkulliset tarjoilut. Joulusaunaa unohtamatta.

VALOn pikkujoulupaketti

Pikkujoulupakettimme sisältää viihtyisät tilat, jouluruokailun ja pikkujoulushown valopihalla!  Tutustu ihanaan menuun!

Hinta 98 €/hlö

VALOn pikkujoulupaketti esiintyjineen saatavilla 15., 22. ja 29.11.2024

  • Pikkujouluillallinen
  • Showtime klo 21 valopihalla
  • Jatkot Lounge & Bar SUOssa DJ:n viihdyttämänä

Pyydä tarjous

Pikkujoulut VALOssa

VALOn pikkujoulut voitte järjestää upean joulujuhlan koko porukalle safkojen kera! Tutustu Bistro ELOn herkullisiin joulumenuihin ja pyydä tarjous.

Pyydä tarjous

Joululounas Bistro ELOssa

Bistro ELOn maukas ja suosittu joululounas on tarjolla jälleen joulukuussa. Varaa ryhmäruokailut hyvissä ajoin oheisen tarjouspyyntölomakkeen kautta. Menu tarkentuu lähempänä!

Pyydä tarjous

Joulunajan kokouspaketit

Koko päivän kokous: 87€/hlö
Koko päivän VALO sisältää päivän ajaksi (max. 10h) kokoustilan ja modernin kokoustekniikan, kahvitorin vaihtuvat ja energisoivat tarjoilut aamu- ja iltapäivällä sekä herkullisen joululounaan.

Puolen päivän kokous: 77€/hlö
Puolen päivän VALO sisältää puolen päivän ajaksi (max. 5h) kokoustilan ja modernin kokoustekniikan, kahvitorin tarjoilut aamu- tai iltapäivällä sekä herkullisen joululounaan.

PYYDÄ TARJOUS

Joulusauna

Mitä olisi joulun aika ilman suomalaista joulusaunaa? Varaa tunnelmallinen joulusauna kokouspakettien tai joululounaan yhteyteen hintaan 20 €/hlö!

PYYDÄ TARJOUS