attention icon

VALO App -20 % alennus päivän majoitushinnasta! Lue lisää

Kesätöihin VALOon

VALO työpaikkana

VALO on paljon enemmän kuin vain työpaikka. Me olemme yhteisö, jossa nauretaan, ideoidaan, kehitytään ja kasvetaan yhdessä! Arvomme avoimuus, rohkeus ja välittäminen näkyvät päivittäisessä arjessamme. Haluamme olla alan innovatiivisin, vastuullisin ja kehittyvin työpaikka!

VALOlaisten kokemuksia

Meidän porukastamme löytyy varsinaisia moniosaajia, joilta ei hymy hyydy edes pimeimpinä talvikuukausina. Kehittämämme VALO Akatemian avulla koulutamme talenttejamme monipuolisiin tehtäviin VALOssa. Tuemme sinua parhaamme mukaan juuri sinun urapolullasi!

 

 

Bistro ELOn työntekijä Nita Leino haastattelukuvassa

Ajankohtaista, Työpaikat

VALO etsii kesätyöntekijöitä – lue Nita Leinon haastattelu

VALO Hotel & Workin kesätyöntekijöiden hakuprosessi on nyt auki! Tämänkertaisessa työntekijähaastattelussamme Bistro ELOssa työskentelevä Nita Leino kertoo minkälainen työpaikka VALO on.

VALO Hotel & Workin Revenue Manager Santtu Ahola

Ajankohtaista, Työpaikat

Revenue Managerin työ on jatkuvaa trendien seurailua

”Työskentelen paljon datan sekä numeroiden kanssa, ja mielenkiintoisimpia aspekteja työssäni on tulkita näitä lukuja ja muuttaa niitä tarinoiksi jotta ympäröivä työyhteisö ymmärtää sijaintimme markkinassa sekä sen miten voimme toimintaamme kehittää.” VALOn tämänkertaisessa työntekijähaastattelussa ääneen pääsee Revenue Managerina työskentelevä Santtu Ahola.

Bistro ELO Hanna Kaura

Ajankohtaista, Työpaikat

Bistro ELOssa töitä tehdään usein laidasta laitaan

VALOn tämänkertaisessa työntekijähaastattelussa ääneen pääsee Bistro ELOn vuoropäällikkö Hanna Kaura, joka on yksi talomme pitkäaikaisista työntekijöistä.

Avoimet työpaikat

Täältä näet uusimmat, avoimet työpaikkamme! Etkö tällä kertaa löytänyt sopivaa matchia avoimista työpaikoista? Ei hätää, olemme aina innokkaita tutustumaan uusiin talentteihin. Voit lähettää meille avoimen hakemuksesi tästä linkistä. Kaikkiin avoimiin paikkoihimme voit tutustua tästä linkistä.

20200727-_DSC9681

Kesätöihin VALOon

Kesätyöntekijäksi VALOon

Kesä on jo ihan nurkan takana ja haemme uusia VALO-talentteja monipuolisiin tehtäviin kesäkaudelle!  Haluatko tuottaa huikeita elämyksiä VALOn vieraille?  Oletko parhaimmillasi voidessasi tarjota vieraalle vähän enemmän kuin hän odottaakaan?

Lue lisää ja hae paikkaa
Järvimaisema Helsingissä

Etsimme sinua

Avoin hakemus

Olemme aina innokkaita tutustumaan uusiin talentteihin. Voit lähettää meille avoimen hakemuksesi!

Laita avoin hakemus

Mikä on VALO?

Syksyllä 2020 Mannerheimintielle ovensa avannut VALO Hotel & Work yhdistää hotellin ja toimiston samoihin tiloihin. Kuvittele työympäristö, jossa on kaikki korkeatasoisen hotellin palvelut ja hotelli, jota elävöittävät coworking-toimiston ihmiset ja energia. VALO on maailman onnellisimman kansan innovaatio, joka vie kiinteistöjen vastuullisuuden aivan uudelle tasolle. Upeat kokoukset ja tapahtumat VALOssa ovat paljon enemmän kuin vain kauniita ja monipuolisia tiloja. Helppo online-varaaminen, moderni teknologia sekä huikea palvelu tarjoilusta wellness-jatkoille – VALO tarjoilee kokemuksia.