VALOn päivän kampanja

Tehdään hyvää hotelliöillä!

VALOn päivänä puhutaan mielenterveydestä ja kutsumme kaikki tekemään yhdessä hyvää! Lahjoitamme jokaisesta koodilla PROTOIVO varattavasta hotelliyöstä 5 € Mielenterveyden keskusliitolle.

Varaa nyt koodilla PROTOIVO

Varaa koodilla PROTOIVO

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Hae huoneet

VALOn päivä

VALOn nimipäivänä 3.2. taistellaan masennusta vastaan yhdessä teidän ja Mielenterveyden keskusliiton kanssa! Me VALOssa haluamme edistää keskustelua mielenterveydestä ja uskomme vahvasti mielenterveyden parissa toimivien järjestöjen ja yritysten työhön.

VALOn päivän kampanjassa koodilla PROTOIVO varattavista hotelliöistä lahjoitetaan 5 € Mielenterveyden keskusliiton toimintaan. Mielenterveyden keskusliitto on kaikkien mielenterveysongelmia kokeneiden ihmisten järjestö, joka perustettiin jo 50 vuotta sitten. Liiton tehtävänä on auttaa ihmisiä mielenterveyteen liittyvissä kysymyksissä. Valon päivää on vietetty Mielenterveyden keskusliitossa jo useita vuosia ja me VALOssa olemme siinä mukana! Lue tästä, mitä kaikkea Mielenterveyden keskusliitto tekee!

KAMPANJAN EHDOT

Kampanjahintaan sisältyy hotelliyö, aamiainen sekä pääsy wellness-alueelle aukioloaikoina Comfort -huoneluokassa. Smart huoneluokassa sisäänpääsy wellness-alueelle lisämaksusta vastaanottoon 20 €/hlö varaustilanteen salliessa. Hotelliyöt varattavissa 3.2.-5.2. asti aikavälille 3.2. – 30.4.2023. Huoneita saatavilla rajoitettu määrä.

Hotellihuoneiden kampanjahinnat

Smart huone
– 85 €/yö/1 hlö & 90 €/yö/2 hlö

Comfort huone
– 120 €/yö/1hlö & 140 €/yö/2hlö

Valitse kampanja käyttämällä koodia PROTOIVO.

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin.

Lahjoitus Mielenterveyden Keskusliitolle tehdään toukokuun ensimmäisellä viikolla. Lahjoitus ei koske myöhemmin peruttuja varauksia.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valo.fi.