VALOn päivän kampanja 2.2.-4.2.

Tehdään hyvää hotelliöillä!

VALOn päivänä puhutaan mielenterveydestä ja kutsumme kaikki tekemään yhdessä hyvää! Lahjoitamme jokaisesta koodilla PROTOIVO24 varattavasta hotelliyöstä 5 € Mielenterveyden keskusliitolle.

Varaa nyt koodilla PROTOIVO24

Varaa koodilla PROTOIVO24

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Hae huoneet

VALOn päivä

VALOn nimipäivänä 3.2. taistellaan masennusta vastaan yhdessä Mielenterveyden keskusliiton kanssa! Me VALOssa haluamme edistää keskustelua mielenterveydestä ja uskomme vahvasti mielenterveyden parissa toimivien järjestöjen ja yritysten työhön. Helmikuussa valon määrä kasvaa, mutta masentuneelle tämä aika voi tuntua aivan erityisen haastavalta. Masennus on sairaus, joka edellyttää hoitoa sekä suurta tukea läheisiltä. Masennukseen sairastuu noin joka 5. suomalainen elämänsä aikana, ja se on tällä hetkellä yksi merkittävimmistä syistä työikäisten suomalaisten pitkille sairauspoissaoloille.

VALOn päivän kampanjassa koodilla PROTOIVO24 varattavista hotelliöistä lahjoitetaan 5 €/yö Mielenterveyden keskusliiton toimintaan. Mielenterveyden keskusliitto on kaikkien mielenterveysongelmia kokeneiden ihmisten järjestö, joka perustettiin jo 50 vuotta sitten. Liiton tehtävänä on auttaa ihmisiä mielenterveyteen liittyvissä kysymyksissä. Valon päivää on vietetty Mielenterveyden keskusliitossa jo useita vuosia ja me VALOssa haluamme olla siinä mukana! Lue tästä, mitä kaikkea Mielenterveyden keskusliitto tekee!

KAMPANJA

Hotelliyöt varattavissa 2.2. – 4.2.2024 aikavälille 2.2 – 7.4.2024 koodilla PROTOIVO24

  • Smart huone
    – 95 €/yö/1 hlö & 105 €/yö/2 hlö
  • Comfort huone
    – 130 €/yö/1hlö & 140 €/yö/2hlö

Kampanjahinnat sisältää aamiaisen, Wifin, pääsyn kuntosalille & 5 € lahjoituksen Mielenterveyden Keskusliitolle. Sisäänpääsy wellness-alueelle (hirsisaunoihin & rentoutumisaltaille) on 15 €/hlö. Voit valita sisäänpääsyyn wellness-alueelle saatavilla olevista hinnoista, kun teet huonehaun koodilla PROTOIVO24.

KAMPANJAN EHDOT

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin.

Kampanjahintaan sisältyy hotelliyö, aamiainen, Wifi, pääsy kuntosalille & 5 € lahjoitus Mielenterveyden Keskusliitolle. Sisäänpääsy wellness-alueelle hirsisaunoille & rentoutumisaltaille on 15 €/hlö. Voit hankkia sisäänpääsyyn wellness-alueelle vastaanotosta saapuessasi meille. Huoneita saatavilla rajoitettu määrä.

Valitse kampanja käyttämällä koodia PROTOIVO24.

Lahjoitus Mielenterveyden Keskusliitolle tehdään toukokuun ensimmäisellä viikolla. Lahjoitus ei koske myöhemmin peruttuja varauksia.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valo.fi.

Ajankohtaista

Kvanttiantti-kokemuksia-valohotelwork

Ajankohtaista, Kokemuksia, Work

KvanttiAntti tekee jäsenkorjauksia VALOssa

”Omassa työssäni minua eniten motivoi, kun voin auttaa ihmisiä voimaan paremmin. On tärkeää myös, että työympäristö on sellainen, joka edistää hyvinvointia”

hiihtoloma-artikkeli-valohotelwork

Ajankohtaista

Anssi Lohvansuu hävisi vedon ja hiihti Lepsämästä VALOon saunomaan – kaiken kruunasi hirsisauna ja poreallas!

Lepsämässä asuva mies löi perheen kanssa vetoa ja päätyi hiihtämään kotoaan Helsingin Keskustaan. Matkalla hän yöpyi VALO Hotel & Workissa.

Valonhierojat-aspect-ratio-1177-849

Ajankohtaista, Kokemuksia

Flexus Terveyspalvelut laajensi tilojaan VALOssa

Lähes avaamisesta lähtien hierontapalveluita tarjonnut Flexus laajensi tilojaan VALOssa.