VALO Work sarjaliput

VALO Workin sarjalipuilla hankit työhuoneet ja -tilat helposti halutulle ajankohdalla ja tietynlaisiin tarpeisiin. Sarjaliput hankkimalla saat aina vähintään 10% alennuksen kaikista hinnoista.

Smart-sarjaliput 35,10€/pv

Sarjalippuun sisältyy päiväksi VALO Workin coworking-tilat ja yksityinen työhuone. Työhuoneet voi varata etukäteen vaivattomasti netissä yrityksen tunnisteella.

Sarjaliput ovat voimassa 12 kk sarjalipun hankinnasta ja ne myydään minimissään kymmenen sarjalipun erissä.

Hinnat (sisältää 10% alennuksen):

10 päiväpassia: 351 € + Alv 24%
30 päiväpassia: 1053 € + Alv 24%
60 päiväpassia: 2106 € + Alv 24%

OTA YHTEYTTÄ JA HANKI

Coworking-päiväpassit 18€/pv

Inspiroiva työympäristö päiväksi! VALO Workin coworking-päiväpasseilla saat käyttöösi laadukkaat ja monipuoliset yhteiskäyttötilat inspiroivasta coworking-toimistosta Helsingissä.

Päiväpasseja myydään minimissään kymmenen kappaleen sarjalippuerissä ja ne ovat voimassa 12kk ostohetkestä eteenpäin.

Hinnat:

10 päiväpassia: 180 € + Alv 24%
30 päiväpassia: 540 € + Alv 24%
60 päiväpassia: 1080 € + Alv 24%

OTA YHTEYTTÄ JA HANKI

Comfort-sarjaliput alkaen 67,50€/pv

Työskentele mukavasti VALO Workin Comfort-työhuoneissa, joista löydät kaiken tarvittavan mukavaan ja monipuoliseen työpäivään. Comfort-työhuoneet ja sohvaneukkarit ovat nappivalinta 2-3 hengen työporukoille, jotka haluavat nauttia työskentelystä ergonomisissa tiloissa.

Hinnat (sisältää 10% alennuksen):

10 päiväpassia (alkaen): 675 € + Alv 24%
30 päiväpassia (alkaen): 2025 € + Alv 24%
60 päiväpassia (alkaen): 4050 € + Alv 24%

OTA YHTEYTTÄ JA HANKI

Työhuoneet

VALO Work on ainutlaatuinen moderni toimitilakonsepti, jossa jokainen asiakas saa päiväksi oman yksityisen työhuoneen. Yhden hengen työhuoneissa sekä sohvaneukkareissa voi viettää aidosti mukavan työpäivän turvallisesti. Työhuoneissa on ergonominen työtuoli, 49″ näyttö liittimillä, oma yksityinen kylpyhuone suihkulla, vedenkeitin, teetä ja kahvia.

Sohvaneukkareissa on työtuolin ja -pöydän sijaan sohva ja läppäripöytä; se sopii erinomaisesti etäpalavereihin. Työhuoneeseen voi myös tilata Bistro ELOn herkullisen lounaan ja kahvitarjoilut. VALOssa on voimassa maskisuositus kaikissa julkisissa tiloissa.

Työtilat

VALO Work on rento ja inspiroiva coworking-toimisto Helsingissä Ruskeasuolla. Toimisto sijaitsee VALOn 2.kerroksessa, josta löydät viihtyisän yhteisöllisen coworking-alueen, rennon työtilan sekä rauhallisen työtilan. Aulassa palvelee VALO Workin host Jarkko, joka palvelee asiakkaita käytännön asioissa. Alueelta saat ilmaiset kahvit, teet sekä vedet. Nälän yllättäessä VALOn alakerrassa palvelee skandityylinen Bistro ELO, josta saa kasvis- ja kalapainotteista ruokaa.

Tervetuloa VALOon!

VALOon saavut näppärästi autolla VALOn maksulliseen parkkihalliin (sisäänajo Nauvontie 10) sekä julkisilla liikennevälineillä Ruskeasuon varikon pysäkille.

VALOssa on työtilojen lisäksi hotelli, kokous- ja tapahtumapalvelut sekä kaksi ravintolaa.

VALO Hotel & Work
Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki

VALO Work Smart työhuone

HOTELLIYÖ + TYÖPÄIVÄ VALOSSA 30.11.2022 ASTI

Hotelliyö ja työpäivä VALOssa

Starttaa työviikkosi vähän paremmin! Nappaa sunnuntain ja maanantain välinen hotelliyö Smart-huoneessa ja saat samaan hintaan päiväksi käyttöösi työhuoneen sekä coworking-tilat. Kampanja sisältää kaiken, mitä voisit toivoa täydelliseltä työmatkalta Helsingissä.

Hanki sarjaliput

Ota yhteyttä ja hanki juuri teidän yrityksenne tarpeisiin sopivat sarjaliput.

    Syötä yhteystietosi