VALO Smart

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Onko sinulla varauskoodi?
Hae huoneet

1-2 hlö / 12 m2

  • Parisänky
  • 49” taulutelevisio
  • Kylpyhuone suihkulla
  • Hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta
  • Älykäs, säädettävä ilmasto ja valaistus

Parhaat lahjat tulevat pienissä paketeissa

Me pakkasimme VALO Smart -huoneisiin herkullisen rauhalliset yöunet ja viihdyttävät illat. Huoneesta löydät laadukkaan sängyn ja täydellisen hiljaisuuden; Tässä kotoisassa pesässä seinänaapureista ei ole tietoakaan. Huone on oma pieni tilasi rentoutua, ja sen tyylikkäissä materiaaleissa sekä kalusteissa näkyy niin vastuullisuus kuin suomalaisuus. Näppärästä pienestä kylpyhuoneesta löydät mm. Woodion tyylikkään pesualtaan.

Voit säätää hotellihuoneesi valaistusta, lämpötilaa ja ilmastointia juuri itsellesi sopivaksi, kaipasit sitten pehmeämpää valaistusta tai lämpöä pakkaspäivään. Koko hotellimme on käsissäsi huonetabletilla, josta voit tilata huonepalvelua tai varata vaikka illallisen ravintolastamme. Illasta on hyvä nauttia myös oman huoneen rauhassa, sillä seinältä löytyy 49’’ taulu-tv ChromeCast-ominaisuudella.

Niin rauhaa kuin raikuvaa elämää

Huoneesi ulkopuolella sinua odottaa herkullinen elo: Bistro ELOssa nautit pohjoismaisista mauista, Lounge & Bar SUOssa raikkaista cocktaileista ja wellness-alueella täydellisen rentouttavista löylyistä. Smart-huoneluokassa sisäänpääsy wellness-alueelle maksaa 20 € /hlö.

Työmatkalla VALOssa?

Kaikki VALOn hotellihuoneet voivat olla myös erittäin mukavia työhuoneita. Et löydä huoneesi nurkasta perinteistä työpöytää, vaan muutamme halutessasi koko huoneesi toimistoksi aina valaistusta myöten. Voit kysyä lisää toimistohuoneesta ja sen hinnoista hotellimme vastaanotosta. Lisäksi hotellin 2. kerroksesta löytyy kauniita yhteistiloja niin hiljaiseen työhön kuin rentoon ideointiin.