attention icon

Meidän tarina

Kaikki alkoi yhdestä turhautuneesta liikematkustajasta, joka halusi parempaa.

VALOn takana on tarina työkseen paljon matkustavasta yrittäjästä, joka ei voinut ymmärtää miksi samaa tilaa ei voisi hyödyntää paremmin ja käyttää useampaan tarkoitukseen. Hotellin ja coworking-tilojen välillä suhaaminen tuntui erityisen turhalta, kun tiesi, että molemmat rakennukset tyhjenivät vuorotellen; Miksi kaikki eivät olisi voineet olla samassa talossa ympäri vuorokauden?

VALO saattaa näyttää tavalliselta hotellilta tai modernilta coworking-tilalta, mutta innovatiivisten tilojen ja palveluiden ansiosta se korjaa isoja yhteiskunnallisia ongelmia. Kiinteistöt kattavat merkittävän osan Suomen päästöistä ja vuonna 2018 tyhjillään olevat toimitilat jo pelkästään aiheuttivat 42 tuhatta tonnia hiilidioksidipäästöjä. Täydetkin toimistot, liiketilat ja hotellit ovat toiminnassa vain osan aikaa päivästä ja loput ne seisovat tyhjillään.

VALO tuo yhteen hotellin ja toimitilat, jotka käyttävät samoja tiloja eri aikoina, sen mukaan mitä asiakkaat tarvitsevat. Lopputuloksena on palvelu, joka on aina käytössä. Se on uusi tapa ajatella tilaa: Tee duunia, keskity, sparraa tai inspiroidu. Yksin tai yhdessä. Sauno tai nuku, juuri sitä mitä sinä haluat.

VALO Hotelli Helsinki turvallinen vierailu korona

Hotel

Lämminhenkinen ja kotoisa hotelli niin liikematkustajillekuin turisteille. Me uskomme palveluun, yhteisöllisyyteen & vastuullisuuteen, ja olemme häpeilemättömän suomalaisia.

VALO Workin toimitilat Helsingissä

Work

Moderni ja tyylikäs toimisto sekä coworking-tila yrityksille, joiden tilantarve on joustavaa. Panostamme työtilojen monimuotoisuuteen – tilamme tukevat niin yksityisyyttä kuin sosiaalisuutta, tiukkaa fokusta ja yhteistyötä.

VALO Hotel Helsinki VALO Studio hybrid virtual events

Meetings

Upeat kokoukset ja tapahtumat VALOssa ovat paljon enemmän kuin vain kauniita ja monipuolisia tiloja. Helppo online-varaaminen, moderni teknologia sekä huikea palvelu tarjoilusta wellness-jatkoille – VALO tarjoilee kokemuksia.