Meidän tarina

VALO Hotel & Workin tarina alkoi turhautuneesta liikematkustajasta, joka halusi parempaa. Perustajamme eivät ymmärtäneet, miksi business-hotellien, joustavien työtilojen ja kokouskeskusten tarvitsi olla erillisissä rakennuksissa pakottaen työmatkustajat sahaamaan ympäri kaupunkia – eritoten kun jokainen palvelu hyödynsi lähes identtisiä tiloja ja kukin tila jäi tyhjäksi toisten ollessa käytössä. Nämä yllytysrohkeat rakennusliikkeen omistajat keksivät tavan tuoda hotelli, toimisto, ravintola ja kokoustila samaan huoneeseen. He innovoivat ensimmäisen täysin muunnettavan hybridihuoneen ja vastuullisen hybridihotellin sen ympärille. Onneksi he löysivät tähän myös oikeat tekijät.

Vastatakseen omistajien vastuulliseen innovaatioon rakennettiin aivan uudenlainen hotellibrändi vastuullinen toiminta sydämessä. Tärkeät arvot otettiin huomioon kaikessa rakennusmateriaaleista kalusteisiin, operaatiomalleihin ja yrityskulttuuriin.

Lopputulos ei ole pelkästään vastuullinen: se on eloisampi hotelli, kotoisampi toimisto ja verkostoituneempi kokouskeskus. Se on uusi tapa ajatella tilaa. Nuku, tee töitä tai rentoudu, yksin tai yhdessä. Tee mitä haluat, me olemme tukenasi.

VALO Hotelli Helsinki turvallinen vierailu korona

Hotel

Lämminhenkinen ja kotoisa hotelli niin liikematkustajillekuin turisteille. Me uskomme palveluun, yhteisöllisyyteen & vastuullisuuteen, ja olemme häpeilemättömän suomalaisia.

VALO Workin toimitilat Helsingissä

Work

Moderni ja tyylikäs toimisto sekä coworking-tila yrityksille, joiden tilantarve on joustavaa. Panostamme työtilojen monimuotoisuuteen – tilamme tukevat niin yksityisyyttä kuin sosiaalisuutta, tiukkaa fokusta ja yhteistyötä.

VALO Hotel Helsinki VALO Studio hybrid virtual events

Meetings

Upeat kokoukset ja tapahtumat VALOssa ovat paljon enemmän kuin vain kauniita ja monipuolisia tiloja. Helppo online-varaaminen, moderni teknologia sekä huikea palvelu tarjoilusta wellness-jatkoille – VALO tarjoilee kokemuksia.