Sopii hyvin esimerkiksi etkoiluun ja pieneen nälkään.
Ei minimihenkilömäärää.
Irtokarkkeja + 3 €
Satokausia myötäilevä “reilusti mutta kevyesti” nautittava salaattipöytä.
Vähintään 20 henkilölle.
29 € / henkilö
39 € / henkilö yhdellä pääruoalla
47 € / henkilö kahdella pääruokavaihtoehdolla
Pullavanukasta & vaniljakastiketta L + 4 €
Kahvi / tee buffetista + 4,50 €
Irtokarkkeja + 3 €
Tuhdimpi “setti” metsistä, meriltä & maatiloilta.
Vähintään 20 henkilölle.
44 € / henkilö
54 € / henkilö yhdellä pääruoalla
62 € / henkilö kahdella pääruokavaihtoehdolla
Kahvi / tee buffetista + 4,50 €
Irtokarkkeja + 3 €
Buffeteihin on valittavissa seuraavat pääruokavaihtoehdot.
Pääruoat tarjotaan kahdella sesongin mukaan vaihtuvalla lisukkeella buffetissa.
Ryhmiltä edellytämme yhtenäistä pääruokavalintaa.
BIRD
Grillattua kotimaista maalaiskanaa & paahdettua lintukermaa L, G
BEEF
Ylikypsää häränrintaa & talon demi glace -kastiketta M, G
FISH
Paahdettua lohta & valkoviini-voikastiketta L, G
VEGGIE
Wokattua No Chickenia & hapanimeläkastiketta Ve, G
Huomioimme etukäteen ilmoitetut allergiat sekä mahdollisuuksien mukaan yleisimmät erikoisruokavaliot.
Huomioithan, että ryhmiltä edellytämme yhtenäistä menuvalintaa.
SEURAAVAT MENUT VALMISTETAAN ENINTÄÄN 20 HENKILÖLLE
TARTAR Á LA ELO
Tartar karitsan fileestä, mustavalkosipulimajoneesia, fetaa, vehnänorasta sekä kirpeää kurkkua L, G
***
ARCTIC CHAR
Hiillostettua Islannin nieriää, perunapyreetä sekä paahdettua sinisimpukkakermaa ja sinisimpukoita L , G
***
MOROT
Porkkanakakkua, porkkanacurdiä sekä kahvijäätelöä L
Kahvi / tee pöytiin tarjoiltuna + 6,50 €
FLAT VEGE
Grillattua tattaririeskaa, punajuurta, hapatettua punakaalia, MÖ -chavrea Lohtajalta, savustettua omenaa sekä yrttisalaattia Ve, G
***
SEASONAL RISOTTO
Risottoa kauden sienistä, mascarponea, kotimaista pikkelöityä siitaketta sekä norjalaista herajuustoa L, G (Ve)
***
SEASONAL NON BAKE CAKE
Kakkua Amatika-suklaasta & veriappelsiinia L , G, (Ve)
Menu on saatavilla vegaanisena.
Kahvi / tee pöytiin tarjoiltuna + 6,50 € / hlö
SCAMPI TAILS
Chiliöljyssä paistettuja jättikatkaravunpyrstöjä, valkosipulimajoneesia, raastettua kypsää juustoa sekä grillattua leipää L (G)
***
PEPPER STEAK
180g Hiiligrillattua kotimaista sisäfileetä, viherpippurikastiketta, uppopaistettuja puikularanskalaisia sekä vihreitä papuja L, G
***
FINN CREAM BRULEE
Kyrön kermaliköörillä maustettua paahtovanukasta, karpaloa sekä kinuskia L, G
Kahvi / tee pöytiin tarjoiltuna + 6,50 € / hlö
SEURAAVAT MENUT VALMISTETAAN VÄHINTÄÄN 20 HENKILÖLLE
Mustajuurikeittoa, leipäjuustosalaattia sekä pikkelöityä mustajuurta L, G (Ve)
***
Paahdettua nieriää, puikulaperunapyreetä, simpukka-valkoviinikastiketta sekä confattua fenkolia L, G
***
Tyrniposset, valkosuklaata sekä sokeroitua tyrniä L, G
Kahvi / tee pöytiin tarjoiltuna + 6,50 € / hlö
Valkosipuli-chiliöljyssä paahdettuja jättikatkarapuja, raastettua kypsää juustoa sekä hapanjuurileipää L (G)
***
Grillattua naudan rosépaistia, savustettua perunaa, punaviinikastiketta sekä vihreitä papuja L, G
***
Mantelinen Frangipane leivos, mandariinia sekä vaniljakastiketta L, G
Kahvi / tee pöytiin tarjoiltuna + 6,50 € / hlö
Huomioimme etukäteen ilmoitetut allergiat sekä mahdollisuuksien mukaan yleisimmät erikoisruokavaliot.
Huomioithan, että ryhmiltä edellytämme yhtenäistä menuvalintaa.
L = laktoositon
G = gluteeniton
Ve = vegaaninen
M = maidoton
(G) = saatavilla gluteenittomana
(Ve) = saatavilla vegaanisena