Projektimajoitus

Projektimajoitus | VALO Hotelli Helsinki

VALOssa voit majoittua hetkeksi tai myös pidemmän aikaa, esimerkiksi remontin tai työn takia. Kotoisissa huoneissamme viihtyy kaikin mukavuuksin. Huonepalvelumme on saatavilla 24/7, ravintolamme tarjoilevat herkullisen aamiaisen, lounaan sekä illallisen huoneisiin, ja kattokerroksen wellness-alue tuo ylellisyyttä arkeen. Auton saat näppärästi VALOn korkeaan parkkihalliin juuri Helsingin ruuhka-alueen ulkopuolelle. Keskustaan pääset kätevästi ratikalla ja busseilla.

Majoittumalla meillä pidempään saat hinta-alennuksia hotelliöistä. Teemme mielellämme juuri teille sopivan tarjouksen, joka ottaa huomioon kaikki projektimajoituksen tarpeenne. Voit ottaa meihin suoraan yhteyttä tai pyytää tarjouksen alla olevalla lomakkeella.

Majoituksen lisäpalvelut:

Työskentely VALOsta

Voit halutessasi myös työskennellä VALOsta hankkimalla päiväpassin tai jäsenyyden viihtyisiin työskentelytiloihimme sekä ergonomisiin työhuoneisiin. Lue lisää VALOn työtiloista VALO Workin sivuilla

Huoneet

TARJOUSPYYNTÖ

Ota yhteyttä & pyydä tarjous

Jätä alle yhteystietosi ja kerro hieman pitkäaikaismajoituksen, tilapäismajoituksen tai projektimajoituksen tarpeestasi, ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian.

Asiakaskokemus- ja myyntitiimi
+358 10 340 4000
reservations.helsinki@valo.fi

    Syötä yhteystietosi