attention icon

VALO App -20 % alennus päivän majoitushinnasta! Lue lisää

HOTELLITARJOUS VOIMASSA 31.12. SAAKKA

Loppuvuoden viipymätarjous

Ihana loma Helsingissä: mitä pidempään viivyt, sitä enemmän säästät! Koodilla PROVIIVY koko perheelle loma nyt 2 yötä -20 %, 3 yötä -30 %. VALOsta löytyy kaikki mitä tarvitaan saman katon alta myös perheen pienimmille.

Pääset VALOon näppärästi autolla sekä julkisilla, ja kuljet VALOsta vaivatta niin kaupungin sykkeeseen kuin luonnon rauhaan.

VARAA KOODILLA PROVIIVY
Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Hae huoneet

Syksyn ja talven hotellitarjous | VALO Hotel Helsinki

Varaa ihana lomamatka Helsingissä: mitä pidempään viivyt, sitä enemmän säästät!

Saatte koko perheelle loman nyt 2 yötä -20 %, 3 yötä jopa -30 %. VALOsta löytyy kaikki mitä tarvitaan saman katon alta ja ulkoilette keskuspuistossa vain kiven heiton päässä. Wellness-alueella on käynnissä koko perheen vesileikit aina klo 19:30 saakka. Kun on aika rauhoittua, voit laittaa TV:stä pyörimään omat perheen suosikit ChromeCastilla. Lisäksi tarjoamme maksuttoman pysäköinnin majoituksen yhteydessä (kampanja 20.11.-30.12.2022). Ota lippu puomilla ja näytä se vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

VALO on vastuullinen ja kauniin suomalainen hotelli. Ravintolassamme Bistro ELOssa nautitaan uuden á la carte -menun suomalaisista mauista ja Lounge & Bar SUOssa maistellaan laadukkaita juomia harvinaisen tyylikkäissä puitteissa. Syyslomaviikon ajan aikuisten ruokaillessa alle 12-vuotiaat lapset syövät ELOssa ilmaiseksi!

Hotelliyöhön sisältyy wifi, aamiainen sekä Comfort ja Deluxe -huoneluokissa pääsy wellness-alueelle (ajanvarauksella) ja kuntosalille. Huomaathan, että wellness-alue ei sisälly Smart-huoneluokkaan. Hotellin aamiaisella on runsaasti vaihtoehtoja myös vegaaneille. Voit pysäköidä VALOn omaan halliin, lue lisää pysäköinnistä täältä.

KAMPANJAEHDOT:

- Kampanjahinta sisältää hotelliyön, aamiaisen ja pääsyn wellness-alueelle Comfort ja Deluxe -huoneluokissa. Wellness ei sisälly Smart-huoneluokkaan.
- Maksuton pysäköinti majoituksen yhteydessä (kampanja 20.11.-30.12.2022). Ota lippu puomilla ja näytä se vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä.
- Kampanjaetu: 2 yötä -20 %, 3 yötä -30 % kaikissa huoneluokissa.
- Hotelliyöt varattavissa 31.12.2022 asti aikavälille 6.10.-31.12.2022
- Varaa koodilla PROVIIVY

Valitse kampanja saatavilla olevista hinnoista varausta tehdessäsi.

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valo.fi.