Hotellitarjous 1.10.-30.11.2023

20 % alennus syksyn hotelliöistä

Varaa ihana syksyinen loma Helsingissä! Koodilla PROVIIVY nyt marraskuun hotelliyöt 20 % alennuksella vaikka koko perheelle. VALOsta löydät kaikki mitä tarvitaan myös perheen pienimmille, kätevästi saman katon alta.

Pääset VALOon näppärästi autolla sekä julkisilla, ja kuljet VALOsta vaivatta niin kaupungin sykkeeseen kuin luonnon rauhaan.

VARAA KOODILLA PROVIIVY
Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Hae huoneet

Syksyn hotellitarjous | VALO Hotel Helsinki

KAMPANJA VOIMASSA:  30.11.2023 asti
KOSKEE HOTELLIÖITÄ AIKAVÄLILLÄ:
1.10. – 30.11.2023. Lukuunottamatta 29.11 – 30.11.2023.

Kampanja:
  • Syksyn (30.11. asti) hotelliyöt -20% koodilla PROVIIVY
  • Majoitus sisältää hotelliaamiaisen ja pääsyn wellness-alueelle
  • Lapset majoittuvat ilmaiseksi vanhemman kanssa. Max. 2 lasta/huone.
  • Lapset ruokailevat maksutta Bistro ELOssa valitessaan listalta lasten annoksen ja varaamalla pöydän etukäteen. Mainitse pöytävarauksen yhteydessä koodi PROVIIVY
    • Etu koskee alle 12-vuotiaita
    • Etu tarjotaan, kun vähintään yksi perheen vanhempi ruokailee ja maksaa ravintolan pääruoka-annoksen. Yhtä aikuista kohden max 2 lasta
  • Pysäköinti maksutta VALOn parkkihalliin voimassa 13.10. lähtien. Lue lisää pysäköinnistä täältä.

KAMPANJAN EHDOT:
Kampanja on varattavissa vain netissä. Paketti ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin. Lasten ruokailuetu on saatavilla Bistro ELOn aukioloaikojen mukaisesti. Huomioithan, että ELO on suljettu sunnuntaisin. Etu ei ole myöskään voimassa huonepalvelussa tai ryhmävarauksissa. Lasten ruokailuetua ei voi yhdistää muihin ravintolaetuihin.

Varaa ihana syksyn lomamatka Helsingissä VALOssa!

Koko perheelle loma nyt -20% kampanjakoodilla PROVIIVY. VALOsta löytyy kaikki mitä tarvitaan saman katon alta ja ulkoilette keskuspuistossa vain kiven heiton päässä. Wellness-alueella on käynnissä koko perheen vesileikit aina klo 19:30 saakka. Kun on aika rauhoittua, voit laittaa TV:stä pyörimään omat perheen suosikit ChromeCastilla.

Hotelliyöhön sisältyy wifi, aamiainen ja pääsy suositulle wellness-alueellemme. Hotellin aamiaisella on runsaasti vaihtoehtoja myös vegaaneille. Auton voit pysäköidä VALOn omaan halliin, lue lisää pysäköinnistä täältä.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valo.fi.

Ajankohtaista

Innovatiivinen hotelli ja työtilojen pioneeri VALO nappasi Finland’s Leading Hotel -palkinnon!

Matkailualan Oscarit jaettiin Georgian Batumissa World Travel Awards -kilpailussa. VALO palkittiin kilpailussa Finland’s Leading Hotel -palkinnolla.

Lue lisää