SYYSLOMA

Syysloma Helsingissä

Helsinki on vihdoin auki! Yövy VALOssa ja koe kerralla kaupungin parhaat menot sekä puistojen upea ruska. Työtkään ei estä lähtemästä matkalle, sillä etätyöt sujuu VALOn coworking-tiloista ja työhuoneista.

Pääset VALOon näppärästi autolla sekä julkisilla, ja kuljet vaivatta niin kaupungin sykkeeseen kuin luonnon rauhaan.

VARAA HOTELLIYÖT NYT

Syysloma Helsingissä | VALO Hotel Helsinki

VALO on vastuullinen ja kauniin suomalainen hotelli, jossa herkutellaan kahden ravintolamme antimilla. Bistro ELOssa nautitaan syyslomaviikolla uudistuneen á la carte -menun suomalaisista mauista, ja lapsille on tarjolla oman menun lisäksi jälkiruokabuffet. Lounge & Bar SUOssa maistellaan laadukkaita cocktaileja, jotka valmistetaan itse alusta loppuun parhaista raaka-aineista. Kun on aika rauhoittua, voit liittää mobiililaitteesi huoneen TV-ruutuun ChromeCastilla, ja laittaa pyörimään suoratoistopalveluiden kuumimmat hitit. VALOsta löytyy myös lasten Playroom.

Etätyöt sujuu VALOn coworking-tiloissa ja rauhallisissa työhuoneissa. Comfort Twin -huoneessa (max. 2 majoittujaa) on myös työpöytä ja ergonomiset tuolit. Päiväpassin voit hankkia VALOn vastaanotosta, ei vaadi etukäteisvarausta.

Hotelliyöhön sisältyy wifi, aamiainen sekä pääsy saunoihin (ajanvarauksella) ja kuntosalille. Hotellin aamiaisella on runsaasti vaihtoehtoja myös vegaaneille. Voit pysäköidä VALOn omaan halliin, lue lisää pysäköinnistä täältä.

Kokosimme alle parhaat meno- ja kulttuurivinkit syyslomamatkalle Helsinkiin!

VARAA HOTELLIYÖT

Helsingin menovinkit syyslomalle

VALO sijaitsee n. 5 km keskustan ytimestä, jonne matkustat sujuvasti bussilla (n. 10 min) sekä Helsingin ikonisilla ratikoilla (n. 15 min).

Liikunta & vapaa-aika

VALO sijaitsee aivan Keskuspuiston sekä Huopalahden aktiviteettien vieressä.

 • Talin liikuntapuistossa ja -halleissa riittää puuhaa, kuten tennis, pingis, keilailu ja paljon muuta (useita verkkosivuja)
 • Zippy Parkissa seikkaillaan puiden latvoissa
 • Rush-tramboliinipuisto on takuuvarma lasten suosikki
 • Hieman kauempana sijaitseva Flamingo Spa ihastuttaa niin lapsia kuin aikuisia, sillä kylpylästä löytyy kaikille avoimen vesipuiston lisäksi rentouttava aikuisten spa

 

Kulttuuri

Helsingin museoissa ja kulttuurikeskuksissa on tarjolla taiteen klassikoita sekä uusia suosikkeja.

KUVATAIDE HELSINGISSÄ

  ESITTÄVÄT TAITEET HELSINGISSÄ

   • Ooppera:
    • Kansallisooppera tarjoilee syysloman aikana ooppera-klassikon Tosca sekä kansan suosikin Oopperan kummitus
    • Baletissa tarjolla visuaalisesti vahva Spartacus

  ELOKUVAT HELSINGISSÄ

   • Cinema Orion: Hytti Nro 6 on uusi palkittu suomalainen elokuva, jonka ensinäytös on Orionissa 19.10.2021, paikalla myös elokuvan ohjaaja.
   • Triplan Bio Rex:

  LASTEN KANSSA TEKEMISTÄ

  VARAA HOTELLIYÖT