Staycation kampanja 27.12.2021 - 22.1.2022.

Staycation ja 3 ruokalajin illallinen 190 €

Varaa yö VALOsta 3 ruokalajin illallisella! Hyppää hotellin pehmeisiin lakanoihin, syö hyvin ja rentoudu suomalaisessa saunassa. Tässä on hyvä olla.

VARAA NYT

Staycation 3 ruokalajin illallisella

VALOsta löytyy kaikki täydelliseen lomaan. Varaa kaiken kattava staycation herkullisilla Bistro ELOn ruuilla! Täällä saat makeat unet suloisissa huoneissa, nautit viereisen Keskuspuiston kauniista maisemista ja rentoudut kattokerroksen saunoissa ja altaissa.

VALO on vastuullinen ja kauniin suomalainen hotelli, jossa herkutellaan kahden ravintolamme antimilla. Bistro ELOssa nautit sesongin mukaisen á la carte -menun suomalaisista mauista. Lounge & Bar SUOssa voit maistella laadukkaita cocktaileja, jotka valmistetaan itse alusta loppuun parhaista raaka-aineista

3 ruokalajin illallinen

HERKKUTATTIKEITTOA JA TRYFFELIVAAHTOA  (L,G)

***
PAISTETTUA SIIKAA, HOLLANDAISEKASTIKETTA, GRILLATTUA FENKOLIA JA RUOHOSIPULIPERUNAA (L,G)

tai

MERI-LAPIN YLIKYPSÄÄ KARITSANNISKAA, TUMMAA VALKOVIINIKASTIKETTA JA HAUDUTETTUA PUNAKAALIA (L,G

***
MAITOSUKLAANEMESIS JA TYRNIÄ (G)

Kun on aika rauhoittua, voit liittää mobiililaitteesi huoneen TV-ruutuun ChromeCastilla ja laittaa pyörimään suoratoistopalveluiden kuumimmat hitit.

Hotelliyöhön sisältyy wifi, aamiainen, 3 ruokalajin illallinen sekä pääsy saunoihin (ajanvarauksella) ja kuntosalille. Muistathan varata pöydän saapumispäivällesi. Hotellin aamiaisella on runsaasti vaihtoehtoja myös vegaaneille.

VALO sijaitsee n. 5 km keskustan ytimestä, jonne matkustat sujuvasti bussilla (n. 10 min) sekä Helsingin ikonisilla ratikoilla (n. 15 min). Autolla tavoitat VALOn helposti, sillä se sijaitsee Keskustan ruuhkien ulkopuolella. VALOn pysäköintihallissa on 155 -autopaikkaa mukaan lukien sähköautojen latauspaikkoja. Lue lisää pysäköinnistä täältä!

Kokosimme alle parhaat meno- ja kulttuurivinkit Helsinkiin!

VARAA HOTELLIYÖT

Helsingin menovinkit

Helsingin museoissa ja kulttuurikeskuksissa on tarjolla taiteen klassikoita sekä uusia suosikkeja.

TAIDE HELSINGISSÄ

  ESITTÄVÄT TAITEET HELSINGISSÄ

  LIIKUNTA JA VAPAA-AIKA

  VALO sijaitsee aivan Keskuspuiston sekä Huopalahden aktiviteettien vieressä.

   • Talin liikuntapuistossa ja -halleissa riittää puuhaa, kuten tennis, pingis, keilailu ja paljon muuta.
   • Keväällä Zippy Parkissa seikkaillaan puiden latvoissa.
   • Rush-trampoliinipuisto on takuuvarma lasten suosikki.
   • Hieman kauempana sijaitseva Flamingo Spa ihastuttaa niin lapsia kuin aikuisia, sillä kylpylästä löytyy kaikille avoimen vesipuiston lisäksi rentouttava aikuisten spa.

  VARAA HOTELLIYÖT

  KAMPANJAEHDOT

  Kampanjahintaan sisältyy hotelliyö Smart-huoneessa, aamiainen, 3 ruokalajin illallinen sekä pääsy wellness-alueelle aukioloaikoina.

  - Smart (1hlö) 135€
  - Smart (2hlö) 190€

  Hotelliyöt varattavissa 13.12.2021 - 22.01.2021 ajankohdalle 27.12.2021- 22.1.2022. Huoneita saatavilla rajoitettu määrä. Kampanja ei ole voimassa 31.12.2021. Kampanja on voimassa ma-la iltaisin saatavuuden ja Bistro ELOn aukioloaikojen mukaan.

  Valitse kampanja saatavilla olevista hinnoista varausta tehdessäsi, 3 ruokalajin illallinen & alennus on jo laskettu hintaan. Varaathan pöydän Bistro ELOon saapumispäivällesi. https://bistroelo.fi/

  Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin.

  Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
  010 340 4001 / reservations.helsinki@valohotel.fi.