attention icon

KAMPANJA 30.6.2022 ASTI

Työhuoneet Helsingissä sarjalipuilla 30 € /pvä

Nyt kaivataan viihtyisää työympäristöä! VALO Workin päiväpasseilla saat yksityisen työhuoneen ja yhteiskäyttötilat inspiroivasta coworking-toimistosta Helsingissä.

Päiväpasseja myydään minimissään 10 kpl sarjalippu-erissä. Nappaa sarjaliput nyt!

OTA YHTEYTTÄ & HANKI

Rauhalliset & laadukkaat työhuoneet Helsingissä

VALO Workin sarjalipuilla saat vaihtelua etätyöhön tai tylsään toimistoon. Nappaa viihtyisät sekä rauhalliset työtilat nyt todella edullisesti! Sarjalippuun sisältyy päiväksi VALO Workin coworking-tilat ja yksityinen työhuone. Työhuoneet voi varata etukäteen vaivattomasti netissä yrityksen tunnisteella. Sarjaliput ovat voimassa 12 kk sarjalipun hankinnasta.

Sarjaliput: Työhuone + coworking-tilat

10 päiväpassia: 300 €  + Alv 24%
30 päiväpassia: 900 €  + Alv 24%
60 päiväpassia: 1800 €  + Alv 24%

Alennus laskettu suoraan hintaan.

Ota meihin yhteyttä ja hanki sarjaliput nyt!

HANKI SARJALIPPU

VALOn työhuoneet

VALO Work on ainutlaatuinen moderni toimitilakonsepti, jossa jokainen asiakas saa päiväksi oman yksityisen työhuoneen. Yhden hengen työhuoneissa sekä sohvaneukkareissa voi viettää aidosti mukavan työpäivän turvallisesti. Työhuoneissa on ergonominen työtuoli, 49″ näyttö liittimillä, oma yksityinen kylpyhuone suihkulla, vedenkeitin, teetä ja kahvia. Sohvaneukkareissa on työtuolin ja -pöydän sijaan sohva ja läppäripöytä; se sopii erinomaisesti etäpalavereihin. Työhuoneeseen voi myös tilata Bistro ELOn herkullisen lounaan ja kahvitarjoilut. VALOssa on voimassa maskisuositus kaikissa julkisissa tiloissa.

Tervetuloa VALOon!

VALOon saavut näppärästi autolla VALOn maksulliseen parkkihalliin (sisäänajo Nauvontie 10) sekä julkisilla liikennevälineillä Ruskeasuon varikon pysäkille.

VALOssa on työtilojen lisäksi hotelli, kokous- ja tapahtumapalvelut sekä kaksi ravintolaa.

VALO Hotel & Work
Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki

Ilmoittaudu ilmaiselle talokierrokselle