Kesän 2022 majoituspaketit lapsiperheille

VALO Hotellin kesän hotellitarjoukset lapsiperheille

VALO Hotellin kesän majoituspaketit lapsiperheille ovat täällä! Kesällä 2022 löydät meiltä kolme majoituspakettia: VALO x Linnanmäki-, VALO x Serena- ja Super Summer-paketin, joka sisältää majoituksen lisäksi liput sekä Linnanmäelle että Vesipuisto Serenaan.

VARAA KOODILLA PROHUVI

KAMPANJAN EHDOT:

VALO x Linnanmäki-paketti:

- Voimassa aikavälillä 14.6. - 27.8.
- Varattavissa koodilla PROHUVI
- Kampanjahintaisten hotelliöiden check-out viimeistään 28.8.
- Voimassa kaikissa VALOn huoneluokissa
- Sisältää jokaiselle majoittujalle 1x Linnanmäki-rannekkeen per vierailu. Rannekkeet jaetaan majoittujille saapumisen yhteydessä.

VALO x Serena ja Super Summer -paketit:

- Voimassa aikavälillä 14.6. - 13.8.
- Varattavissa koodilla PROHUVI
- Kampanjahintaisten hotelliöiden check-out viimeistään 14.8.
- Voimassa kaikissa VALOn huoneluokissa
- VALO x Serena sisältää yhden Serenan pääsylipun jokaiselle majoittujalle per vierailu. Liput annetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä
- Super Summer- paketti sisältää jokaiselle majoittujalle 1x Serenalipun sekä 1x Linnanmäki-rannekkeen per vierailu. Rannekkeet ja liput jaetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin.

Lisätiedustelut: +358 10 340 4000 & reception.helsinki@valo.fi

Kesäloman 2022 hotellitarjoukset lapsiperheille

VALO Hotellista löydät kesälle 2022 kolme mahtavaa hotellipakettia, jotka on suunniteltu erityisesti lapsiperheitä varten. Seuraavaksi voit lukea lisätietoa kesän hotellitarjouksiemme sisällöistä.

VALO x Linnanmäki -paketti

Kuva: Aku Pöllänen | Visit Finlandin mediapankki

VALO x Linnanmäki paketti sisältää majoituksen valitsemassasi huoneluokassa sekä rannekkeet Linnanmäelle. Paketti varataan tekemällä hotellivaraus koodilla PROHUVI. VALOn vastaanotosta voi ostaa myös yksittäisiä rannekkeita Lintsille.

Varaa yö koodilla PROHUVI

Linnanmäen huvipuisto on ollut kesälomapäivien kestosuosikki jo useamman vuoden ajan. Linnanmäen huvipuisto sijaitsee Helsingin Alppiharjussa 4 kilometrin päässä VALOsta ja sinne pääsee VALOsta helposti bussilla ja ratikalla tai vaikkapa kaupunkipyörällä. Viime vuosina yleistyneet sähköpotkulaudatkin ovat oiva tapa liikkua VALOn ja Linnanmäen väliä. VALO ja Linnanmäki ovat yhteistyökumppaneita kesällä 2022, joten VALOsta voi ostaa valmiita Linnanmäki-paketteja!

VALO x Serena -paketti

Vesipuisto Serena

Vesipuisto Serena sijaitsee Espoossa ja toimii loistava kesälomapäivän viettopaikkana lapsiperheille! VALO ja Serena tekevät yhteistyötä kesällä 2022. VALO x Serena paketti sisältää majoituksen valitsemassasi huoneluokassa sekä pääsyliput Serenaan. VALOn vastaanotosta saat ostettua myös yksittäisiä lippuja vesipuistoon.

Varaa yö koodilla PROHUVI

Super Summer-paketti

VALOn Super Summer paketti sisältää tekemistä useammalle päivälle! Voit valita majoituksen valitsemassasi huoneluokassa ja saat päälle pääsyn Serenan vesipuistoon sekä Linnanmäen huvipuistoon.

Varaa yö koodilla PROHUVI