TYÖHUONEET SARJALIPUILLA

Työhuone kahdelle sarjaliput alkaen 67,50 €/pv

Työskentele mukavasti VALO Workin Comfort-työhuoneissa, joista löydät kaiken tarvittavan mukavaan ja monipuoliseen työpäivään. Comfort-työhuoneet ja sohvaneukkarit ovat nappivalinta 2-3 hengen työporukoille, jotka haluavat nauttia työskentelystä ergonomisissa tiloissa.

Päiväpasseja myydään minimissään 10 kpl sarjalippu-erissä. Nappaa sarjaliput nyt!

OTA YHTEYTTÄ & HANKI

Työskentele mukavasti VALO Workin työhuoneissa Helsingissä

VALO Workin sarjalipuilla saat vaihtelua etätyöhön tai tylsiin päiviin toimistolla. Varaa viihtyisä ja rauhallinen työtila nyt edullisilla sarjalippuhinnoilla! Sarjalippujen hinnat sisältävät päivän ajalle sekä yksityisen työhuoneen että VALO Workin coworking-tilojen käyttöoikeuden. Työhuoneet voi varata etukäteen vaivattomasti netissä yrityksen tunnisteella. Sarjaliput ovat voimassa 12 kk ajan niiden hankinnasta alkaen.

Sarjaliput: 2-3 hengen työhuone + coworking-tilat

10 päiväpassia (alkaen): 675 € + Alv 24%
30 päiväpassia (alkaen): 2025 € + Alv 24%
60 päiväpassia (alkaen): 4050 € + Alv 24%

Alennus on laskettu suoraan hintaan.

Ota yhteyttä ja hanki sarjaliput nyt!

HANKI SARJALIPUT

VALOn työhuoneet

VALO Work on ainutlaatuinen moderni toimitilakonsepti, jossa jokainen asiakas saa päiväksi käyttöönsä yksityisen työhuoneen. Comfort-työhuoneissa ja -sohvaneukkareissa voit viettää tuotteliaan työpäivän huippuergonomisissa tiloissa. Comfort-työhuoneista löytyy laadukkaan työtuolin lisäksi säädettävä läppäripöytä sekä erillinen, isompi, työpöytä ja suuri 49 tuumainen näyttö liitännöillä. Huoneista löytyy lisäksi oma yksityinen kylpyhuone suihkulla, vedenkeitin, sekä teetä ja kahvia. Comfort-sohvaneukkareissa on työtuolin ja -pöydän sijaan sohva ja läppäripöytä, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti esimerkiksi etäpalavereihin.

Työpäivän ruokailu onnistuu helposti VALOn alakerrassa Bistro ELO -ravintolassa. Lounaan tai vaikkapa kahvitarjoilun voit myös tilata suoraan huoneeseen huoneesta löytyvän tabletin avulla. Työpäivän päätteeksi voit puolestaan rentoutua VALOn yläkerrasta löytyvällä wellness-osastolla.

Tervetuloa VALOon!

VALOon saavut näppärästi autolla VALOn maksulliseen parkkihalliin (sisäänajo Nauvontie 10) sekä julkisilla liikennevälineillä Ruskeasuon varikon pysäkille.

VALOssa on työtilojen lisäksi hotelli, kokous- ja tapahtumapalvelut sekä kaksi ravintolaa.

VALO Hotel & Work
Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki