attention icon

Pontus x VALO

Pontus Kihlman tutustuu VALO Workin toimitiloihin ja puhuu tulevaisuuden työstä

VALO ja Pontus Kihlman polkaisivat käyntiin vaikuttajayhteistyön, jonka tarkoituksena on saada aitoja asiakaskokemuksia uusista VALO Workin toimitiloista Ruskeasuolla Helsingissä. Pontus testaa VALO Office -jäsenyyttä 3 kuukautta ja jakaa siitä kokemuksiaan omalle verkostolleen. Lisäksi näemme tällä sivulla blogimuodossa Pontuksen ajatuksia videoiden ja tekstien kera.

“Mun missiona on valistaa ja innostaa ihmisiä jakamistalouteen oman esimerkkini ja tämän kokeilun kautta. Haluan kertoa tulevaisuuden työstä, ja samalla antaa palautetta alan toimijoille miten saadaan parannettua jaettujen tilojen ekosysteemiä. Esimerkiksi käyttäjäkokemusta viilaamalla muutkin voivat uskaltautua kokeilemaan uusia malleja. Uskon vahvasti monipaikkaisen työskentelyn ja työpäivän elämyksellisyyden lisääntymiseen.” Pontus kertoo.

Pontusta voi seurata LinkedInissä, jossa hän on aktiivinen puhumaan työelämästä ja tulevaisuuden työstä.

Pysy kuulolla ja seuraa Pontuksen testijaksoa!

 

Konttorikoeajo videosarja | OSA 4 | Mikä on VALO App ja miten VALOn asiakkaat käyttävät sitä?

 

Tällä videolla keskustellaan VALO Appista. Pontus Kihlman on ollut testaamassa VALOn Office-jäsenyyttä parisen kuukautta ja VALO App on tullut Pontukselle tutuksi tänä aikana. Appista hän varaa itselleen sopivat työtilat työpäivän tarpeiden mukaan. Oli tilana sitten viihtyisät coworking-tilat, rauhallinen työhuone, kokoustila tai hotellihuone  – kaikki tilavaraukset hoidetaan yhden alustan kautta.

Konttorikoeajo videosarja | OSA 3 | Mitä mieltä Pontus on VALOn työtiloista?

 

Tässä jaksossa keskustellaan VALOn työtiloista. Mikä tila on Pontuksen suosikki ja miten kaikki tilat tukevat erilaisia työtehtäviä? VALOn Office -jäsenyyteen sisältyy päiväksi työhuone sekä yhteisölliset työtilat.

Konttorikoeajo videosarja | OSA 2 | Miten Pontuksella on sujunut VALO Workissa?

Konttorikoeajo videosarja | OSA 1 | Kuka on Pontus ja miksi hän työskentelee VALO Workissa?

Tule tutustumaan VALO Workin toimitiloihin!

Tutustu VALOn toimitiloihin paikan päällä.

Tutustumiskierroksen aikana kierretään läpi VALO Hotel & Workin tilat ja tutustutaan mm. hotelliin, työtiloihin sekä kokous- ja tapahtumapalveluihin. Kierros kestää n. 30 minuuttia.

    Joonas Tuomivaara
    Head of Workspace Solutions
    +358447363656