Suosittele VALO Work asiakkuutta

Suosittele Work asiakkuutta tuttavalle ja nappaa VALOn suosittelulahjat

Etsiikö kaverisi uutta työtilaa? Onko tuttavasi toimisto tyhjänä ja työntekijät tekevät vain etätöitä? Onko yhteistyökumppani maininnut, että heidän vanha toimistonsa ei palvele hybridityötä? Nyt korvat hörölle, sillä VALO Work -suositteluohjelmalla sinäkin hyödyt, kun tuttavasi vaihtaa VALOn tiloihin.

Me uskomme, että VALO Workin asiakkaat ovat parhaita kertomaan, minkälaista on työskennellä VALOn toimitiloissa. Täytä alla olevaan lomakkeeseen suositeltavan tuttavasi yhteystiedot, kirjoita hänelle lyhyt suositteluviesti ja paina ”Lähetä”. Viesti lähtee automaattisesti tuttavallesi VALOn terveisten kera. Viestistä lähtee kopio myyntitiimillemme, joka ottaa liidistä kopin. Jokaisesta myyntiin johtaneesta liidistä palkitaan suosittelija!

Suosittelijan edut

 • Liidi johtaa Coworking kuukausisoppariin = Hotellilahjakortti Comfort-huoneeseen VALO Hotel & Workiin
 • Liidi johtaa työhuone kuukausisoppariin = VALOn hotellilahjakortti Comfort-huoneeseen ja lahjakortti Bistro ELOn illalliselle
 • Liidi johtaa yli 1000 €/kk Work asiakkuuteen =  1 kk ilmaiseksi omasta kuukausisopparista tai 10 kpl VALO-sarjalippuja

 


  Suosittele VALO Workia tuttavallesi

  Kerro meille kuka kaipaisi VALOa työarkeensa ja myyntitiimimme nappaa hänestä liidin. ”Lähetä” napin alle ilmestyy viesti, kun lomake on lähetetty onnistuneesti.

  Suosittelijan tiedot

  Suositeltavan tiedot