attention icon

Huomioithan, että wellness-alue on käytössä rajoitetusti huoltotöiden vuoksi maanantaina 3.4. ja keskiviikkona 5.4. Lue lisää

Verkostoitujia mukana VALOn bisneslenkillä

Lähde mukaan VALOn bisneslenkille

Juoksemista ja verkostoitumista, mikäs sen parempi kombo? Lähde mukaan VALOn bisneslenkille. Luvassa on huikeaa juoksufiilistä, mielenkiintoisia keskusteluja, rentoa saunomista ja herkullinen aamiainen. Talo tarjoaa löylyt ja kaikki osallistujat voivat halutessaan ostaa Bistro ELOn aamiaisen etuhintaan 10€ (norm. 24 €). Mikäli lenkki on sponsoroitu, tarjoaa sponsori aamiaisen kaikille lenkille osallistujille!

Tavarat ja vaihtovaatteet voi jättää lenkin ajaksi säilytyshuoneeseen. Muistathan ottaa oman uima-asun mukaan wellness-alueelle. VALO tarjoaa juoksijoille pyyhkeet ja pesuaineet, pukuhuoneista löytyy lisäksi hiustenkuivaajat. Parkkihallimme on maksullinen ja parkkimaksun voi maksaa respaan.

Bisneslenkki starttaa VALO Hotel & Workin aulasta klo 7.00 osoitteesta Nauvontie 10. Ilmoittaudu alta mukaan. Ilmoittautuminen on auki aina tapahtumaan asti!

Seuraavat bisneslenkit

29.3.2023 Ilmoittaudu

12.4.2023 Ilmoittaudu

26.4.2023 Ilmoittaudu

Aikataulu

06:50 Kokoontuminen VALOn sisääntuloaulassa, yhteinen aamuvenyttely
07:00 Lähtö rennolle noin 5 km lenkille
08:00 Aamusauna katolla
08:45 – 09:30  Aamiainen VALOlla
Halukkaat voivat jäädä päiväksi työskentelemään coworking-tiloihin.

Sponsorit

Haluatko puheenvuoron aamiaisen yhteyteen? Tule bisneslenkille sponsoriksi!

Jokaiselle bisneslenkille saa ryhtyä sponsoriksi tarjoamalla juoksijoille VALOn aamiaisen. Sponsorilla on aikaa puheenvuorolle aamiaisen aikana. VALO Hotel & Work tarjoaa juoksijoille aamusaunan sekä tilat verkostoitumiseen. Mukana olleita sponsoreitamme:

         Puhujatori logo

     


    Haluaisitko bisneslenkin sponsoriksi?

    Lähetä meille viestiä, niin keskustellaan lisää!