attention icon

VALOn bisneslenkki

Lähde mukaan VALOn bisneslenkille

Juoksemista ja verkostoitumista, mikäs sen parempi kombo! Lähde mukaan VALO Workin bisneslenkille. Luvassa on mainiota juoksufiilistä, mielenkiintoisia keskusteluita, rentoa saunomista ja herkullinen breku. Talo tarjoaa löylyt ja kaikki osallistujat voivat halutessaan ostaa Bistro ELOn aamiaisen jäsenhintaan 10€ (norm. 29€). Mikäli lenkki on sponsoroitu, tarjoaa sponsori aamiaisen kaikille lenkille osallistujille!

Tavarat ja vaihtovaatteet voi jättää lenkin ajaksi säilytyshuoneeseen. Muistathan ottaa oman uima-asun mukaan wellness-alueelle. VALO tarjoaa juoksijoille pyyhkeet ja pesuaineet sekä pukuhuoneista löytyy myös hiustenkuivaajat.  Tulethan paikalle terveenä. VALO Hotel & Workin parkkihalli on maksullinen ja parkkimaksun voi maksaa respaan.

Bisneslenkki starttaa VALO Hotellin aulasta klo 7.00 osoitteesta Nauvontie 10. Ilmoittaudu alta mukaan, ilmoittautuminen on auki aina tapahtumaan asti!

Seuraavat bisneslenkit


30.11.2022 Sponsorina Puhujatori Oy (vetäjänä Tuomo Mertaniemi)
14.12.2022 Sponsorina Spacent Oy

Aikataulu

06:50 Kokoontuminen VALOn sisääntuloaulassa, yhteinen aamuvenyttely
07:00 Lähtö rennolle noin 5 km lenkille
08:00 Aamusauna katolla
08:45 – 09:30  Aamiainen VALOlla
Halukkaat voivat jäädä päiväksi työskentelemään coworking-tiloihin.

Ilmoittaudu mukaan:


  Valitse mille seuraavista lenkeistä osallistut:*

  Sponsorit

  Haluatko puheenvuoron aamiaisen yhteyteen? Tule bisneslenkille sponsoriksi!

  Jokaiselle bisneslenkille saa ryhtyä sponsoriksi tarjoamalla juoksijoille VALOn aamiaisen. Sponsorilla on aikaa puheenvuorolle aamiaisen aikana. VALO Hotel & Work tarjoaa juoksijoille aamusaunan sekä tilat verkostoitumiseen. Mukana olleita sponsoreitamme:

          

       


   Haluaisitko bisneslenkin sponsoriksi?

   Lähetä meille viestiä, niin keskustellaan lisää!