Helsingin upein kattoterassi - VALO Rooftop Terrace

Kesän tunnelmaa ja upeita maisemia

VALOn Rooftop Terrace sijaitsee nimensä mukaisesti VALOn kattoterassilla, suositun wellness-alueen vieressä. Sijaintinsa ansiosta terassilta avautuu upeat näkymät yli kaupungin kattojen. Terassin moderni ja tyylikäs sisustus luovat rentouttavan ilmapiirin, jossa voit nauttia Helsingin kauniista maisemista ja unohtaa hetkeksi arjen kiireet.

VALO Rooftop Terrace on suunniteltu erityisesti kesäkaudelle. Terassilla on viihtyisiä istumapaikkoja, joista voit valita juuri sinulle sopivan paikan. Voit istua mukavasti pöydässä tai rentoutua sohvalla samalla kun nautit kesäisestä säästä ja loistavasta tunnelmasta.

Kattoterassin aukioloajat 2023:

Syyskuusta alkaen kattoterassi on suljettu. Sisäbaari palvelee avoinna ke-la 16-23

Monipuolinen juomavalikoima

VALO Rooftop Terracella on myös laaja juomavalikoima. Voit valita erilaisia cocktaileja, viinejä, oluita ja virvoitusjuomia. Terassin ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan juoman, joka sopii täydellisesti makutottumuksiisi.

Happy Hour -tarjoukset (maanantai – lauantai klo 16-17):

Lasi kuohuvaa 6 €
Pullo kuohuviiniä 30 €

JUOMALISTA

Pöytävaraukset

VALOn Rooftop Terracelle ei oteta varsinaisia pöytävarauksia, mutta mikäli haluat varata seurueellesi VIP-pöydän (myyntitakuu 200€) tai tiedustella yksityistilaisuuksia kattoterassilla, voit lähettää meille viestiä sähköpostiosoitteeseen: info@bistroelo.fi

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kesätunnelmasta Helsingin upeimmalle kattoterassille!

Saunominen sauna- ja allasosastolla

VALO Rooftop Terrace sijaitsee VALOn wellness-alueen vieressä. Saunomaan pääsee saatavuuden mukaan 30 €/hlö. Sauna-ajat voit varata kätevästi alta.

Varaa aika wellness-alueella

Saapumisohjeet

Kattoterassimme sijaitsee VALO Hotel & Workin kattotasanteella, wellness-alueen vieressä. Käynti Rooftop Terracelle tapahtuu hissillä. VALOn sisääntuloaulasta löytyy erilliset opasteet kattoterassille kulkemiseen.

Osoite: Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki >