Linnanmäki kampanja 5.10.-23.10.

Hotelliyö ja rannekkeet Linnanmäelle alk. 141 €*

Yövy VALOssa ja vietä ikimuistoinen päivä Linnanmäellä! Kampanjahintaan sisältyy hotelliyö sekä rannekkeet Linnanmäen huvipuistoon.

Hinta alk. 141 €* (*1 hlö hotelliyö ja Linnanmäen ranneke)

Varaa koodilla PROHUVI
Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Hae huoneet

Hotelliyö ja rannekkeet Linnanmäelle

Yövy VALOssa ja koe kerralla Linnanmäen parhaat huvit sekä Helsingin puistojen upea ruska! Linnanmäellä vietetään lokakuussa huvipuistokauden päätösjuhlaa, joten vielä ehdit nauttimaan huvipuistolaitteiden vauhdista ja hurmasta.

VALOssa on syysloman ajan upea lasten leikkihuone, jossa riittää tekemistä perheen pienimmille. Wellness-alueella on käynnissä koko perheen vesileikit aina klo 19:30 saakka*. Kun on aika rauhoittua, voit laittaa TV:stä pyörimään omat perheen suosikit ChromeCastilla.

VALO on vastuullinen ja kauniin suomalainen hotelli, jossa herkutellaan kahden ravintolamme antimilla. Bistro ELOssa nautitaan uudistuneen á la carte -menun suomalaisista mauista, ja Lounge & Bar SUOssa maistellaan laadukkaita juomia harvinaisen tyylikkäissä puitteissa.

* Huomaathan, että wellness-alue sisältyy vain Comfort ja Deluxe -huoneluokkaan.

KAMPANJAN EHDOT

Kampanjahintaan sisältyy hotelliyö, aamiainen sekä rannekkeet Linnanmäelle. Hotelliyöt varattavissa 23.10 asti aikavälille 13.10.-23.10.2022. Huoneita saatavilla rajoitettu määrä.

Valitse kampanja käyttäen koodia PROHUVI

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valo.fi.