HOTELLIPAKETTI 31.12.2022

Uuden vuoden juhlapaketti alkaen 255€

Juhlista vuoden vaihtumista tyylikkäästi VALO Hotel Helsingissä. Uuden vuoden juhlapaketti sisältää yön kotoisassa huoneessa, Bistro ELOn herkullisen uuden vuoden illallisen, lasit kuohuvaa sekä myöhäisen uloskirjautumisen klo 15 asti. Vuoden vaihtumista pääset seuraamaan kattoterassiltamme!

VARAA KOODILLA PROJUHLA

Uusi vuosi hotellissa | VALO Hotel & Work Helsinki

Varaa käyttäen koodia PROJUHLA

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Hae huoneet

Hyvää ruokaa, vielä parempaa juomaa ja parhaat yöunet kotoisassa huoneessa, voisiko uusi vuosi paremmin alkaa? VALOn juhlapaketissa on hotelliyö, Bistro ELOn uudenvuoden illallinen sekä lasi kuohuvaa. Mitä parasta, mukana on myös myöhäinen uloskirjautuminen klo 15 asti.

Uuden vuoden vaihtumista pääset seuraamaan VALOn Rooftop Terracelle klo 23 – 01.00!
Rooftop bar on auki myös hotellin ulkopuolisille vieraille klo 23 – 01.00. Lisäksi tunnelmallinen Bar SUO on auki klo 17-02. DJ soittaa SUOssa klo 20.30 – 01.30.

Voit myös varata itsellesi pääsyn rentoutumaan ja viettämään vuoden vaihdetta wellness-alueelle majoituksen yhteydessä VALOn vastaanotosta lisähintaan 20 €/hlö. Pääsy wellness-alueelle sisältyy Comfort ja Deluxe huoneen hintaan.

Kampanjahinta:
255 € Smart/2 hlö (lisäyöt: 100 €, sis. majoitus & aamiainen)
295 € Comfort/2 hlö (lisäyöt: 140 €, sis. majoitus & aamiainen)
360 € Deluxe/2 hlö

VALO on vastuullinen ja kauniin suomalainen hotelli, jossa herkutellaan kahden ravintolamme antimilla. Bistro ELOssa nautitaan uudistuneen á la carte -menun suomalaisista mauista, ja Lounge & Bar SUOssa maistellaan laadukkaita juomia harvinaisen tyylikkäissä puitteissa. Kun on aika rauhoittua, voit laittaa TV:stä pyörimään omat suosikit mm. ChromeCastilla. VALOsta löytyy lomakausina myös upea lasten leikkihuone.

Katso illallis-menu:
Uuden vuoden illallinen

KAMPANJAN EHDOT:

- Kampanjahinta sisältää hotelliyön VALOssa, Bistro ELOn herkullisen uuden vuoden illallisen, lasit kuohuvaa sekä myöhäisen uloskirjautumisen klo 15 asti
- Kampanja saatavilla Smart, Comfort ja Deluxe -huoneluokissa.
- Hinnat alkaen 255 €/yö/2hlö Smart-huone.
- Hotellipaketti on voimassa yölle 31.12.2022-1.1.2023
- Lisäyöt: Smart 100 €, Comfort 140 € (Sis. majoitus + aamiainen)

Varaa koodilla PROJUHLA ja valitse kampanja saatavilla olevista hinnoista. Kampanjahinta on laskettu valmiiksi mukaan.

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin. Huoneita on tarjolla rajoitetusti.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valo.fi.