Smart arkikampanja

Smart-huone arkisin alkaen 110 €/yö

Vietä arkiyöt MA-TO fiksusti VALOn Smart-huoneissa nyt 110 €/hlö & 120 €/2 hlö! Kampanja on voimassa lokakuun loppuun saakka ja hotelliyöt varattavissa aikavälille 9.9.-10.11.2022.

VARAA KOODILLA PROSMART

Arkiyöt VALO Hotel Helsingissä

 

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Hae huoneet

Vietä työmatkasi tai rentouttava yö arjen keskellä hyvien kulkuyhteyksien varrella VALOssa Ruskeasuolla Helsingissä! Smart-arkikampanjassamme nyt VALOn Smart-huoneet 110 €/hlö ja 120 €/2 hlöä koodilla PROSMART. 

VALO on vastuullinen ja kauniin suomalainen hotelli, jossa herkutellaan ravintolamme antimilla. Bistro ELOssa nautitaan uudistuneen á la carte -menun syksyisistä suomalaisista mauista. Kun on aika rauhoittua, voit liittää mobiililaitteesi huoneen TV-ruutuun ChromeCastilla, ja laittaa pyörimään suoratoistopalveluiden kuumimmat hitit.

Suomalainen, kaunis, vastuullinen – VALOssa työmatkat on arjen luksusta ja täällä nautitaan hotellin 24/7 palvelusta. Viihtyisissä coworking-tiloissa sujuu työpäivä jos toinenkin. Kun haluat keskittyä töihisi niin voit varata itsellesi ikioman työhuoneen.

KAMPANJAN EHDOT

Smart-arkikampanjaan sisältyy hotelliyö ja aamiainen. Hotelliyöt varattavissa 09.09.-31.10.2022 asti aikavälille 09.09.-10.11.2022. Kampanja koskee vain maanantain-torstain välisiä öitä. Huoneita saatavilla rajoitettu määrä.

Valitse kampanja koodilla PROSMART.

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
reservations.helsinki@valo.fi.