KAMPANJA 1.8. - 26.8.2022

Koko päivän kokous 67 € /hlö

Inspiroiva koko päivän kokous ennakkovaraajille huikeaan tarjoushintaan 67 € / hlö. Vietä upea kokouspäivä VALOssa kaikilla herkuilla!

Kampanjahinta on voimassa aikavälillä 1.8. - 26.8. asti kokouksille, jotka järjestetään aikavälillä 8.8. - 31.8.2022, kun hyödynnät alennuskoodin PROVALO.

Saatavilla maanantaista perjantaihin.

PYYDÄ TARJOUS

KAMPANJAEHDOT

Koko päivän kokouspaketit ennakkovaraajille nyt kampanjahintaan 67 € /hlö koodilla PROVALO.

Koko päivän kokouspaketti sisältää tilavuokran, modernin kokoustekniikan sekä energisoivat tarjoilut Männikkö-kahvitorilla tai oman tilan rauhassa.  Päivän aikana nautitaan herkullinen lounas sekä kahvitorin tarjoilut aamu- ja iltapäivällä.

Minimiveloitus kuuden (6) henkilön mukaan.

Kokous tulee varata aikavälillä 1. - 26.8. ja järjestää aikavälillä 8.8.-31.8.2022.

Kampanja on saatavilla viikonpäiville maanantaista perjantaihin.

Inspiroiva koko päivän kokous

Vietä inspiroiva koko päivän kokous VALOssa huikeaan kampanjahintaan 67 €/hlö.  Ennakkovaraajan etuna saat tuntuvan etuhinnan koko päivän kokouspaketista! Kokous tulee varata 26.8.2022 mennessä ja järjestää aikavälillä 8.8.-31.8.2022. Tarjous on saatavilla kokousvarauksille maanantaista perjantaihin.

Koko päivän VALO sisältää päivän ajaksi (max. 10h) kokoustilan ja modernin kokoustekniikan, kahvitorin vaihtuvat ja energisoivat tarjoilut aamu- ja iltapäivällä sekä Bistro ELOn lounaan. Minimiveloitus kuuden (6) henkilön mukaan.

ESIMERKKI TARJOILUISTA:

Koko päivän tarjolla: Tuoreita hedelmiä, pähkinöitä ja siemeniä, makeita ja suolaisia keksejä, kahvia, teetä, hapotettua vettä ja still-vettä

Aamu: Energiashotti, rieska kasvistäytteellä, maustamatonta jugurttia, mysliä ja marjoja

Lounas: Päivän lämmin lounas, green table-salaattibuffet, annosjälkiruoka, kahvi ja tee

Iltapäivä: Vihersmoothie, vihannestikkuja päivän dipillä, pientilajuustoja & juureshilloketta, makeaa piirakkaa, marmeladeja, suklaakonvehteja

VALOn 13 upeaa kokoustilaa mahdollistavat inspiroivat kokouspäivät 10-150 hengelle. Joustavan tilasuunnittelun ansiosta tilat voi tarvittaessa jakaa myös pienempiin työryhmiin. Koko päivän kokous sisältää tilavuokran, modernin kokoustekniikan sekä energisoivat tarjoilut Männikkö-kahvitorilla tai oman tilan rauhassa.  Päivän aikana nautitaan herkullinen lounas sekä kahvitorin tarjoilut aamu- ja iltapäivällä.

VARAA KOKOUSPAKETTI KOODILLA PROVALO

Pyydä tarjous