JOULUPAKETTI 2.12.-30.12.2023

Jouluinen hotellipaketti Helsingissä alk. 225 €/yö/2hlö

Varaa nyt joulun hellin hotellipaketti kolmen ruokalajin ELO Menulla tai Kääpä Menulla sekä glögillä! Sukella VALOn joulutunnelmaan, syö hyvin, sauno ja rentoudu. Lapset (alle 12v.) yöpyvät, ja syövät maksutta lastenlistalta, ruokailevien vanhempien mukana. Hinnat alkaen 225 €/yö/2hlö ja hotelliyöt varattavissa 2.12.-30.12.2023, poislukien sunnuntait sekä 6.12 ja 24.12.2023.

VARAA KOODILLA PROJUHLA

VALOn jouluinen hotellipaketti & staycation Helsingissä

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Hae huoneet

Joulun ihanimmassa paketissa on hotelliyö VALOn kotoisassa huoneessa, joulusauna rentouttavalla wellness-alueella, kolmen ruokalajin illallinen Bistro ELOssa sekä ELOn herkullinen jouluglögi. Jouluglögi on valmistettu Bar SUOn hävikkiappelsiineistä!

Pakene joulun kiirettä rakkaimpasi kanssa hotelliin, tai vietä harvinaisen upea vuoden viimeinen työmatka VALOssa. Täällä riittää joulutunnelmaa! Lisäksi tarjoamme pääsyn kuntosalille sekä lapsille ilmaisen majoittumisen ja syömisen vanhempien mukana.

VALO on vastuullinen ja kauniin suomalainen hotelli, jota elävöittää nuorekkaat coworking-toimiston ihmiset ja energia. Täällä herkutellaan kahden ravintolamme antimilla. Bistro ELOssa nautitaan  á la carte -menun suomalaisista mauista, ja Lounge & Bar SUOssa maistellaan laadukkaita juomia harvinaisen tyylikkäissä puitteissa. Kun on aika rauhoittua, voit laittaa TV:stä pyörimään omat suosikit mm. ChromeCastilla. VALOsta löytyy lomakausina myös upea lasten leikkihuone.

Katso illallismenu:

3 Ruokalajin illallinen

KAMPANJAN EHDOT:

- Kampanjahinta sisältää hotelliyön, aamiaisen, ELO Menulla tai Kääpä Menulla Bistro ELOssa, glögitarjoilun sekä pääsyn wellness-alueelle ja kuntosalille.
- Lapset (alle 12v.) yöpyvät, ja syövät maksutta lastenlistalta, ruokailevien vanhempien mukana, max. 2 lasta/huone.
- Kampanja saatavilla Smart, Comfort ja Deluxe -huoneluokissa.
- Hinnat alkaen 225 €/yö/2hlö/Smart-huone. Hinnat vaihtelevat riippuen ajankohdasta ja varaustilanteesta.
- Hotelliyöt varattavissa 2.12.-30.12.2023, poislukien sunnuntait sekä 6.12 ja 24.12.2023.

Varaa koodilla PROJUHLA ja valitse kampanja saatavilla olevista hinnoista. 3 ruokalajin illallinen & alennus on jo laskettu mukaan hintaan.

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin. Huoneita on saatavilla rajoitetusti.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valo.fi.