JOULUPAKETTI 30.12.2022 SAAKKA

Jouluinen hotellipaketti Helsingissä alk. 148 €/yö

Varaa nyt joulun hellin hotellipaketti kolmen ruokalajin illallisella sekä glögillä! Sukella VALOn joulutunnelmaan, syö hyvin ja rentoudu. Hinnat alkaen 148 €/yö ja hotelliyöt varattavissa aikavälille 1.12. -30.12.2022, poislukien sunnuntait ja 24.12.2022.

VARAA KOODILLA PROJUHLA

VALOn jouluinen hotellipaketti & staycation Helsingissä

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Hae huoneet

Joulun ihanimmassa paketissa on hotelliyö VALOn kotoisassa huoneessa, kolmen ruokalajin illallinen Bistro ELOssa sekä ELOn herkullinen glögi & pipari! Pakene joulun kiirettä rakkaimpasi kanssa hotelliin, tai vietä harvinaisen upea vuoden viimeinen työmatka VALOssa. Täällä riittää joulutunnelmaa! Lisäksi tarjoamme maksuttoman pysäköinnin majoituksen yhteydessä (kampanja 20.11.-30.12.2022). Ota lippu puomilla ja näytä se vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

VALO on vastuullinen ja kauniin suomalainen hotelli, jossa herkutellaan kahden ravintolamme antimilla. Bistro ELOssa nautitaan uudistuneen á la carte -menun suomalaisista mauista, ja Lounge & Bar SUOssa maistellaan laadukkaita juomia harvinaisen tyylikkäissä puitteissa. Kun on aika rauhoittua, voit laittaa TV:stä pyörimään omat suosikit mm. ChromeCastilla. VALOsta löytyy lomakausina myös upea lasten leikkihuone.

Katso illallis-menu:

3 Ruokalajin illallinen

KAMPANJAN EHDOT:

- Kampanjahinta sisältää hotelliyön, 3 ruokalajin illallisen Bistro ELOssa, glögi & pipari majoittujille
- Maksuton pysäköinti majoituksen yhteydessä (kampanja 20.11.-30.12.2022). Ota lippu puomilla ja näytä se vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä.
- Kampanja saatavilla Smart, Comfort ja Deluxe -huoneluokissa.
- Hinnat alkaen 148 €/yö/Smart-huone. Hintaan vaikuttaa myös päivän majoitushinta. Viikonlopun hinta on yleensä enemmän.
- Hotelliyöt varattavissa 30.12.2022 asti, poislukien sunnuntait ja 24.12.2022.

Varaa koodilla PROJUHLA ja valitse kampanja saatavilla olevista hinnoista. 3 ruokalajin illallinen & alennus on jo laskettu mukaan hintaan.

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin. Huoneita on rajoitetusti.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valo.fi.