Hotellipaketti 24.-25.12.2022

Jouluaatto VALOssa alkaen 235 €/yö

Vietä ihanan rento ja tunnelmallinen jouluaatto hotellissa Helsingissä. VALOn jouluaaton hotellipaketti kätkee sisäänsä hotelliyön, joulusaunat, ihanan jouluillallisen, glögit ja piparit Bistro ELOssa, sekä myöhäisen uloskirjautumisen klo 15 asti.

VARAA KOODILLA PROJUHLA

Jouluaatto Hotellissa | VALO Hotel & Work Helsinki

Varaa käyttäen koodia PROJUHLA

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Hae huoneet

Pakene rakkaimpasi kanssa joulun kiireitä hotelliin – VALOssa vietetään ihanan tunnelmallista aattoa kaikilla herkuilla! VALOn jouluaaton hotellipaketissa on ihan kaikki mitä VALO tarjoaa: yö ihanan kotoisassa huoneessa, pääsy kuuluisalle wellness-alueellemme kaikissa huoneluokissa, Bistro ELOn jouluillallinen, glögit ja piparit sekä myöhäinen uloskirjautuminen klo 15 asti. Mikä parasta, joulupukkikin pistäytyy aattona valopihalle! Tarjoamme myös maksuttoman pysäköinnin majoituksen yhteydessä (kampanja 20.11.-30.12.2022). Ota lippu puomilla ja näytä se vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Kampanjahinta:
235 € Smart/2 hlö (lisäyöt: 100 €, sis. majoitus & aamiainen)
275 € Comfort/2 hlö (lisäyöt: 130 €, sis. majoitus & aamiainen)
330 € Deluxe/2 hlö (lisäyöt: 160 €, sis. majoitus & aamiainen)

VALO on vastuullinen ja kauniin suomalainen hotelli, jossa herkutellaan kahden ravintolamme antimilla. Bistro ELOssa nautitaan uudistuneen á la carte -menun suomalaisista mauista, ja Lounge & Bar SUOssa maistellaan laadukkaita juomia harvinaisen tyylikkäissä puitteissa. Kun on aika rauhoittua, voit laittaa TV:stä pyörimään omat suosikit mm. ChromeCastilla. VALOsta löytyy lomakausina myös upea lasten leikkihuone.

Katso illallis-menu:
JOULUILLALLINEN

KAMPANJAN EHDOT:

- Kampanja sisältää hotelliyön VALOssa, Bistro ELOn ihanan jouluillallisen, glögit ja piparit, pääsyn wellness-alueelle kaikissa huoneluokissa sekä myöhäisen uloskirjautumisen klo 15 asti.
- Maksuton pysäköinti majoituksen yhteydessä (kampanja 20.11.-30.12.2022). Ota lippu puomilla ja näytä se vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä.
- Lisäyön mahdollisuus: Smart 100 €, Comfort 130 €, Deluxe 160 € (Sis. majoitus + aamiainen)
- Kampanja saatavilla Smart, Comfort ja Deluxe -huoneluokissa.
- Hinnat alkaen 235 €/yö/2hlö Smart-huone. Hintaan vaikuttaa myös päivän majoitushinta.
- Hotellipaketti on voimassa yölle 24.12-25.12.2022

Varaa koodilla PROJUHLA ja valitse kampanja saatavilla olevista hinnoista. Kampanjahinta on laskettu valmiiksi mukaan.

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin. Huoneita on tarjolla rajoitetusti.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valo.fi.