Isänpäivä 2022

Isänpäivän hotelliyö & brunssi alkaen 200 €

Isänpäivää juhlitaan sunnuntaina 13. marraskuuta, onhan lahjat jo hankittuna? Ilahduta isää rentouttavalla hotelliyöllä ja Bistro ELOn maukkaalla isänpäiväbrunssilla tai illallisella!
Pakettihinta 200 € (hinta alkaen 2 hlö/Smart).

Varaa koodilla PROISUKKI

Varaa isänpäivän hotellimajoitus

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Hae huoneet

Ihana isänpäivä hotellissa

Isänpäivää juhlitaan 13. marraskuuta ja nyt viimeistään olisi ehkä aika hankkia isälle lahja. VALOn isänpäiväpaketissa on rentouttava hotelliyö sekä Bistro ELOn maukas isänpäiväbrunssi, hinta alkaen 200 €/2 hlö, Smart-huone. Kampanja on voimassa hotelliöille aikavälillä 12.-14.11.2022.

Huom! Bistro ELOn isänpäiväbrunssille tarjolla on rajoitettu määrä paikkoja, jotka on jo lähes täytetty. Kapasiteetin ylittävät varaajat pääsevät brunssin sijaan nauttimaan ELOn isänpäiväillallisesta 12.11.2022. 

VALO on vastuullinen ja kauniin suomalainen hotelli, jossa herkutellaan kahden ravintolamme antimilla. Bistro ELOssa nautitaan uudistuneen á la carte -menun suomalaisista mauista, ja Lounge & Bar SUOssa maistellaan laadukkaita juomia harvinaisen tyylikkäissä puitteissa. Kuntosalilta löytyy todella laadukkaat välineet, kuten Wattbike-kuntopyörä sekä Alpine Runner -juoksumatto (jopa 30 % nousut!). Kattokerroksessa on VALOn kuuluisa wellness-alue, jossa isäsikin varmasti tykkäisi saunoa. Wellness-alue sisältyy Comfort ja Deluxe -huoneluokkiin.

Majoitukseen sisältyy
Hotelliyöhön sisältyy wifi, aamiainen,pääsy saunoihin (ajanvarauksella, ja vain Comfort- ja Deluxe-huoneluokassa) ja kuntosalille sekä isänpäiväbrunssi Bistro ELOssa. Hotellin aamiaisella on runsaasti vaihtoehtoja myös vegaaneille. Voit pysäköidä VALOn omaan halliin, lue lisää pysäköinnistä täältä.

Kampanjan ehdot

- Kampanja koskee lauantain ja sunnuntain (12. ja 13.11.) sekä sunnuntain ja maanantain (13. ja 14.11.) välisiä öitä kaikissa VALOn huoneluokissa
- Sisältää hotelliyön ja Bistro ELOn isänpäiväbrunssin (vain 13.11.) tai illallisen (vain 12.11.) valitulle henkilömäärälle.
- Sisältää pääsyn VALOn wellness-alueelle Comfort- ja Deluxe-huoneluokissa.
- Varattavissa kampanjakoodilla PROISUKKI

Valitse kampanja saatavilla olevista hinnoista varausta tehdessäsi, alennus on jo laskettu hintaan.

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valo.fi.