JUHANNUKSEN HOTELLITARJOUS 23.6. - 26.6.

Suomalainen jussi VALOssa - 250 € / 2hlö / 3 yötä

Vietä suomalainen jussi VALO Hotellissa. VALOn juhannuksen majoituspaketti sisältää useamman yön yöpymisen Smart-huoneluokassa loistavaan pakettihintaan: 250 € / 2hlö / 3 yötä tai 180 € / 2hlö / 2 yötä.

VARAA KOODILLA PROJUSSI

Hotellitarjous: suomalainen jussi VALOssa

VALOssa vietetään suomalaista jussia huiman hotellitarjouksen voimin ja näillä näkymin myös oikein aurinkoisessa säässä! Juhannusfiiliksen takaa perinteinen juhannussauna VALOn wellness-alueella, juhannussapuskat Bistro ELOssa sekä maittavat yöunet kotoisassa hotellihuoneessa. Iltaisin voit nauttia auringonlaskuista ja kesäisen virkistävistä juomista VALO Rooftop Terracella, jossa DJ Jere soittaa musiikkia. Lapsille on juhannuksen ajan avoinna viihtyisä leikkihuone VALOn alakerrassa.

Kaikki nämä on leivottu kasaan juhannuksen majoituskampanjaan, jonka hinta on 250 € / 2 hlöä / 3 yötä tai 180€ / 2hlöä / 2yötä. Kampanja sisältää torstain ja sunnuntain väliset yöt (yhteensä 3 yötä) Smart-huoneluokassa, sisältäen aamiaiset, juhannussaunan ja 15 % alennuksen Bistro ELOn À la Carte-listalta ilman juomia.

VARAA KOODILLA PROJUSSI

Bistro ELOn juhannusmenu:

  • VALOn toast skagen mädillä ja piparjuurella
  • Kokonaisena grillattua kultaotsa-ahventa ja grillattua voita, parsasalaattia ja uusia perunoita
  • Raparperi-valkosuklaajäätelö

Tervetuloa viettämään jussia Helsingin Ruskeasuolle!

KAMPANJAN EHDOT JA SISÄLTÖ:

- Majoitus VALO Hotellin Smart-huoneluokassa
- Pääsy wellness-alueelle
- 15% alennus Bistro ELOn juhannusmenusta
- Pakettihinta: 250€ / 2hlö / 3 yötä tai 180€ / 2hlö / 2 yötä
- Kolme yötä varattavissa aikavälille 23.6. - 26.6. ja kaksi yötä aikavälillä 23.6. - 25.6. tai 24.6. - 26.6. kampanjakoodilla PROJUSSI. 2 yön majoitus varattavissa 23.6. tai 24.6.

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
reservations.helsinki@valo.fi