attention icon

HELA MA-LA HOTELLITARJOUS

Helatorstaiviikon hotellitarjous: 2 yötä -20% ja 3 yötä -30%

VALO Hotel Helsingistä saat helatorstain kunniaksi hotellitarjouksen, jonka ansiosta voit varata kaksi hotelliyötä kaikissa huoneluokissa 20% alennuksella ja kolme yötä 30% alennuksella aikavälillä 22.5. - 29.5.2022.

Varaa koodilla PROHELA

KAMPANJAN EHDOT

Kampanja sisältää majoituksen kaikissa VALO Hotellin huoneluokissa aikavälillä 22. - 29.5..

- 20% alennus kaikissa VALOn huoneluokissa (Smart, Comfort ja Deluxe), kun vietät kaksi yötä ja 30% alennus, kun vietät kolme yötä.
- Hotelliyöt varattavissa 29.5.2022 asti. Huoneita saatavilla rajoitettu määrä.
- Tarjoushinta saatavilla koodilla PROHELA

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin.

Helatorstaiviikon hotellitarjous

VALO Hotellissa helatorstaita vietetään koko viikon ajan: varaa kaksi yötä, niin saat varaukseesi 20% alennuksen ja varatessasi kolme yötä 30% alennuksen, kun hyödynnät koodin PROHELA. Alennettu hinta koskee kaikkia VALOn huoneluokkia.

Hotellitarjous on voimassa aikavälillä 22.5. – 29.5. ja vain uusille varauksille. Huomioithan, että huoneita on tarjolla kampanja-ajalle rajoitettu määrä, eli hotelliyöt kannattaa varata hyvissä ajoin ennen helatorstaiviikon päättymistä.

VARAA KOODILLA PROHELA

Ps. vaikka et vielä lähtisikään vielä lomailemaan, meillä voit myös työskennellä erittäin laadukkaissa coworking-tiloissa loistavien kulkuyhteyksien varrella.