HELA MA-LA HOTELLITARJOUS

Helatorstaiviikon hotellitarjous: 2 yötä -20% ja 3 yötä -30%

VALO Hotel Helsingistä saat helatorstain kunniaksi hotellitarjouksen, jonka ansiosta voit varata kaksi hotelliyötä kaikissa huoneluokissa 20% alennuksella ja kolme yötä 30% alennuksella aikavälillä 22.5. - 29.5.2022.

Varaa koodilla PROHELA

Helatorstaiviikon hotellitarjous

VALO Hotellissa helatorstaita vietetään koko viikon ajan: varaa kaksi yötä, niin saat varaukseesi 20% alennuksen ja varatessasi kolme yötä 30% alennuksen, kun hyödynnät koodin PROHELA. Alennettu hinta koskee kaikkia VALOn huoneluokkia.

Hotellitarjous on voimassa aikavälillä 22.5. – 29.5. ja vain uusille varauksille. Huomioithan, että huoneita on tarjolla kampanja-ajalle rajoitettu määrä, eli hotelliyöt kannattaa varata hyvissä ajoin ennen helatorstaiviikon päättymistä.

VARAA KOODILLA PROHELA

Ps. vaikka et vielä lähtisikään vielä lomailemaan, meillä voit myös työskennellä erittäin laadukkaissa coworking-tiloissa loistavien kulkuyhteyksien varrella.

KAMPANJAN EHDOT

Kampanja sisältää majoituksen kaikissa VALO Hotellin huoneluokissa aikavälillä 22. - 29.5..

- 20% alennus kaikissa VALOn huoneluokissa (Smart, Comfort ja Deluxe), kun vietät kaksi yötä ja 30% alennus, kun vietät kolme yötä.
- Hotelliyöt varattavissa 29.5.2022 asti. Huoneita saatavilla rajoitettu määrä.
- Tarjoushinta saatavilla koodilla PROHELA

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin.