EARLY BIRD - HOTELLI + COWORKING

Työmatka VALOon -20 %

Aikainen lintu madon nappaa! Varaa alkuvuoden työmatkat VALOon huikealla 20 % alennuksella 31.12.2022 asti. Early Bird -tarjouksemme sisältää yön VALOn kodikkaassa hotellihuoneessa sekä pääsyn VALO Workin yhteisöllisiin coworking-tiloihin työpäivän ajaksi.

VARAA KOODILLA PROEARLY

Työmatka VALOssa -20 % – varaa koodilla PROEARLY

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Hae huoneet

Aikainen lintu madon nappaa! Varaa alkuvuoden (1.1.-31.3.2023) hotelliyöt nyt mahtavalla 20% alennuksella. Varaushinnat koskevat VALOn Smart- ja Comfort-huoneluokkia.

Hybridihotelli VALO

VALO Hotel & Work on uudenlainen vastuullinen hybridihotelli Ruskeasuolla Helsingissä. Kaikki VALOn huoneet muuntuvat hetkessä hotellihuoneesta työhuoneeksi. VALOn viihtyisät coworking-tilat tarjoavat loistavat puitteet työntekoon ja verkostoitumiseen eri alojen ammattilaisten kanssa.

VALOn vastuullisuus perustuu kaksoiskäyttöön. Sen sijaan, että hotelli jäisi tyhjäksi aina päiväksi ja toimisto illoiksi ja viikonlopuiksi, VALO yhdistää hotellin ja toimiston samoihin tiloihin.

VALOn palveluvalikoimasta löytyy kaikki tarvittava onnistuneesen työmatkaan! Täällä herkutellaan kahden ravintolan antimilla ja virkistäydytään kattoterassin wellness-alueella. Bistro ELOssa nautitaan uudistuneen á la carte -menun suomalaisista mauista, ja Lounge & Bar SUOssa maistellaan laadukkaita juomia harvinaisen tyylikkäissä puitteissa. Wellness-alueen kuntosalilla voit vetää energisen treenin ja hirsisaunojen löylyissä kruunaat täydellisen työmatkasi. Kun on aika rauhoittua, voit laittaa TV:stä pyörimään omat suosikit mm. ChromeCastilla.

Majoitukseen sisältyy

Hotelliyöhön sisältyy wifi, aamiainen sekä pääsy wellness-alueelle (ajanvarauksella, ja vain Comfort-huoneluokassa). Smart huoneeseen voi ostaa lisäpalveluna pääsyn wellness-alueelle 20 €/hlö VALOn vastaanotosta. Aamiaisella on runsaasti vaihtoehtoja myös vegaaneille. Voit pysäköidä autosi VALOn omaan parkkihalliin. Huomioithan, että VALOn parkkihalli on maksuton tammikun loppuun saakka!

KAMPANJAN EHDOT:

Kampanjahinta sisältää yön VALOn kotoisassa hotellihuoneessa ja pääsyn VALO Workin coworking-tiloihin työpäivän ajaksi 20 % alennuksella.

Comfort-huoneluokassa hintaan sisältyy pääsy wellness-alueelle. Smart-huoneluokassa pääsy wellness-alueelle lisämaksusta 20 €/hlö VALOn vastaanottoon.

Hotelliyöt varattavissa 31.12.2022 asti, aikavälille 1.1.2023-31.3.2023. Huoneita saatavilla rajoitettu määrä.

Hae kampanja koodilla PROEARLY ja valitse Early Bird -20% (Majoitus sekä työtilat)

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valo.fi.